Menu Sluiten

Zuid-Holland route

Zuid-Holland rit.

Sinds tijden weer een rit in het westen van het land.

 

Luxe villa’s, strand / duinen en polderlandschap.

Laat je verrassen door een stedelijk gebied als de Randstad met meer groen en afwisseling dan je zou verwachten. 

 

Route.

Vanuit het kruispunt tussen Den Haag, Voorburg en Wassenaar voert de tocht ons via het weelderige en groene Wassenaar richting de boulevard van Katwijk waar je kunt genieten van het strand. Tussendoor wordt het landschap afgewisseld door agrarisch gebied en rijden we richting Noordwijk. Vond je Katwijk te druk om uit te waaien dan krijg je een tweede kans op het strand van de Langevelderslag of natuurlijk een wandelingetje in de duinen. Vind je het strand of de duinen niets, dan kun je vlak bij het Langevelderslag ook een kijkje nemen bij de Kennemer zweefclub en zien hoe de zweefvliegtuigen sneller dan de accelaratie van een Porsche de lucht in worden geschoten (als er gevlogen wordt natuurlijk…).

Na de kustlijn vervolgen we de route richting Lisse en veranderd de omgeving in het polderlandschap van het “Groene Hart”. Via de dijken komen we langs de Kaagse Plassen. Na de dijkjes vervolgen we onze weg door de polders naar Alphen aan de Rijn en verder over de binnenwegen via Stompwijk en Leidschendam weer terug naar het vertrekpunt.

Kosten.

De kosten van de rit bedragen € 5,- per persoon voor TSC leden en € 10,- per persoon voor niet leden. Bij ontvangst is de koffie of thee met gebak gratis.

 

Inschrijven.

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier. Deze vindt u door hier te klikken inschrijven.
Op verzoek kunt u ook een inschrijfformulier via email aanvragen via Martin.

Voor degene die zich voor 29 mei 2017 opgeven en het inschrijfgeld overmaken, wacht een mooi rallyschildje. Daarna is het zolang de voorraad strekt……

 

 

Programma

Ontvangst vanaf 10:00 uur in café restaurant “De Landbouw” , Zijdeweg 58, 2245 BZ Wassenaar.

 

Rond 11:00 uur start van de Zuid Hollandrit (rond de 100km)

Verwachte aankomst op dezelfde locatie is tussen 15:30 en 16:00

 

 

Groetjes en graag tot ziens,

Ankie en Martin Roos.