Menu Sluiten

Veluwezoom en IJsseltocht

LET OP: DEZE RIT WORDT OP ZATERDAG 1 JULI GEREDEN!!!

Veluwezoom en IJsseltocht

 Op 1 juli 2017 organiseren wij de “Veluwezoom en IJsseltocht”. Deze tocht wordt verreden  in het gebied aan weerszijden van de IJssel tussen Arnhem en Zutphen.

De tocht start in de omgeving van Brummen en gaat via de westzijde van de IJssel langs mooie landgoederen en kastelen over de Posbank naar Arnhem voor een bezoek aan het Rolls Royce en Bentley museum.

Hierna steken we de IJssel over om via de oostkant van de IJssel de weg te vervolgen. We rijden via dijkwegen en kleine dorpjes naar het pittoreske plaatsje Bronckhorst. Daar steken we met de veerpond weer de IJssel over naar ons startpunt de Reuvershoeve in Brummen. De tocht gaat hoofdzakelijk over 60 km wegen en is ca 100 km lang.

Uitgebreide info in “The Spitfire” nr. 1 van 2017 Bladzijde 34 ev.

 

Kasteel Rosendael

Programma

Ontvangst vanaf 09.45 uur bij Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, Zutphensestraat 199, 6971 JT Brummen. ( www.Reuvershoeve.nl )

Vertrek voor de rit vanaf 10.30 uur.

Halverwege de rit is er gelegenheid tot een bezoek aan het Rolls Royce & Bentley museum  in Arnhem tussen 12.00 en 15.00 uur.

Terugkomst bij de Reuvershoeve  ca 16.00 uur

Na afloop van de rit kunt u op eigen gelegenheid een maaltijd gebruiken bij de Reuvershoeve.

 

Klik hier voor het Inschrijfformulier voor de Veluwezoom en IJsseltocht 2017. Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Voor deelnemers die zich voor 15 juni 2017 hebben aangemeld en het inschrijfgeld hebben voldaan, is er een Herinneringsbordje beschikbaar.  Na deze datum zijn er bordjes beschikbaar zolang de voorraad strekt.

We zien jullie tijdige aanmeldingen graag tegemoet en hopen dat velen van jullie willen genieten van ons mooie Gelderland.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met Harrie Muller 06 22487443 of een mail sturen naar Harrie

Hannie en Harrie Muller