Menu Sluiten

Veluwerit

We hebben de route van de Veluwerit inmiddels gemaakt. We rijden een mooie afwisselende route van + 150 km over voornamelijk de kleinere wegen die ons via enkele Veluwse dorpen, door het Veluwse landschap met zijn bos, heide en zandverstuivingen voert.

We maken o.a. een stop bij het Kootwijkerzand en Kasteel Staverden. Maar zelf spontaan ergens stoppen kan en mag natuurlijk ook. Langs de route zijn voldoende korte wandelmomenten en lunch of picknickplekjes. Via een mooi stukje langs de IJssel rijden we tenslotte weer terug naar Loenen.

Start en ontvangst:

We starten in Loenen (gem. Apeldoorn). Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom voor koffie/thee en iets lekkers.

Adres:

Bistro De Bron

Hoofdweg 215

7371 GH Loenen

Rond 10.45 uur houden we de briefing met de route uitleg, waarna we gaan starten met de route. We hopen jullie dan eind van de middag weer terug te zien bij Bistro De Bron voor een drankje.

Kosten:

De kosten voor deze rit zijn voor leden 8 euro p.p. en voor niet leden 12 euro p.p.

Optioneel diner:

Bij voldoende animo kunnen wij een speciaal 3 gangen menu arrangement regelen met Bistro de bron voor € 26,00 pp. Het betreft dan een keuzemenu voor een grotere groep mensen die gezamenlijk willen eten.

Dit menu bestaat uit:

Tomatensoep   of            Champignonsoep

Schnitzel             of            Kipsaté

Dame blanche   of            Koffie

Wil je na de rit gezellig mee-eten voordat je weer huiswaarts rijdt? Laat dit dan even aan ons weten via ons mailadres: corinarosielle@hotmail.nl We houden je dan op de hoogte of er voldoende interesse voor het diner is en of het doorgaat of niet.

Patrick en Corina Rosielle

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden