Menu Sluiten

Veluwerit

We hebben de route van de Veluwerit inmiddels gemaakt. We rijden een mooie afwisselende route van + 150 km over voornamelijk de kleinere wegen die ons via enkele Veluwse dorpen, door het Veluwse landschap met zijn bos, heide en zandverstuivingen voert.

We maken o.a. een stop bij het Kootwijkerzand en Kasteel Staverden. Maar zelf spontaan ergens stoppen kan en mag natuurlijk ook. Langs de route zijn voldoende korte wandelmomenten en lunch of picknickplekjes. Via een mooi stukje langs de IJssel rijden we tenslotte weer terug naar Loenen.

Start en ontvangst:

We starten in Loenen (gem. Apeldoorn). Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom voor koffie/thee en iets lekkers.

Adres:

Bistro De Bron

Hoofdweg 215

7371 GH Loenen

Rond 10.45 uur houden we de briefing met de route uitleg, waarna we gaan starten met de route. We hopen jullie dan eind van de middag weer terug te zien bij Bistro De Bron voor een drankje.

Kosten:

De kosten voor deze rit zijn voor leden 8 euro p.p. en voor niet leden 12 euro p.p.

Optioneel diner:

Bij voldoende animo kunnen wij een speciaal 3 gangen menu arrangement regelen met Bistro de bron voor € 26,00 pp. Het betreft dan een keuzemenu voor een grotere groep mensen die gezamenlijk willen eten.

Dit menu bestaat uit:

Tomatensoep   of            Champignonsoep

Schnitzel             of            Kipsaté

Dame blanche   of            Koffie

Wil je na de rit gezellig mee-eten voordat je weer huiswaarts rijdt? Laat dit dan even aan ons weten via ons mailadres: corinarosielle@hotmail.nl We houden je dan op de hoogte of er voldoende interesse voor het diner is en of het doorgaat of niet.

Patrick en Corina Rosielle