Menu Sluiten

Twenterit

Op zondag 25 augustus staat voor het eerst sinds jaren weer een mooie Twenterit op het programma. De rit gaat van start bij  hotel &restaurant “Het Wapen van Delden” nabij het mooie stadje Delden. De rit wordt georganiseerd voor leden van de Triumph Spitfire Club (TSC), de Club Triumph Holland (CTH) en de Stag Club Nederland (SCN) en eventuele anderen.

PROGRAMMA
Vanaf 09.30 – 10.00 uur ontvangst in het hotel “Het Wapen van Delden” Langestraat 242 7491 AN Delden. (Ingang Bowlingbaan)

10.30 – 11.00 uur start van de ruim 100 km lange rit
15.30 – 16.30 uur terugkomst bij hotel “Het Wapen van Delden”

ROUTE
Vanuit Delden rijden we via landgoed Twickel en de Twickelse bossen over mooie binnen weggetjes richting noordoost Twente.

Bij de Watermolen van Bels kunt u even rondkijken bij de watermolen en eventueel een kop koffie drinken.

Vervolgens via Ootmarsum (U kunt eventueel het stadje bezoeken) richting Landgoed Singraven (watermolen, restaurant, kasteel) in de omgeving van Denekamp.

Daarna gaan we via het natuurgebied “Lutterzand” in de richting van Oldenzaal en komen dan langs het Arboretum Poort-Bulten (bomenpark met 2500 soorten bomen en struiken van over de hele wereld), welke we kunnen bezoeken. (Gratis Toegang)

We vervolgen de rit via Lonneker naar Enschede. Hier rijden we door de nieuw opgebouwde wijk Roombeek (Deze was volledig verwoest door de vuurwerkramp in 2000 en is geheel herbouwd in een eigentijdse wijk die alles te bieden heeft).

Hierna gaat het via Boekelo en Beckum weer terug naar Delden.

U ontvangt een route beschrijving met daarbij een overzicht van bezienswaardigheden onder weg.

KOSTEN
De kosten van deze rit bedragen voor leden van de TSC/CTH/SCN € 5,00 per persoon. Niet-leden betalen €10,00 per persoon.
De ontvangst is met gratis 2x koffie of thee en natuurlijk wat lekkers erbij. En na terugkomst nogmaals 1x een gratis consumptie.
Bijgaand treft U het inschrijfformulier aan. Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Voor deelnemers die zich vóór 15 Juli opgeven en het inschrijfgeld overmaken, is er een herinneringsschildje beschikbaar. Na deze datum zijn er schildjes beschikbaar zolang de voorraad strekt!

OVERNACHTING

Voor degen die er gelijk een mooi weekend van willen maken hebben wij met “Het Wapen van Delden” een prijsafspraak kunnen maken voor overnachtingen (€ 82,50 per kamer per nacht incl. ontbijt voor 2 personen, of € 118,= per kamer per nacht incl. ontbijt + 3 gangen diner voor 2 personen).
Bel hiervoor 074 3761325, http://www.wapenvandelden.nl.

Vermeld wel even dat u voor de Twenterit van de Spitfire club komt.

Naast Het Wapen van Delden zijn er voldoende andere overnachtingsmogelijkheden beschikbaar in de regio.


Wij zien jullie aanmelding tegemoet (inschrijfformulier rit) en hopen velen van jullie te mogen begroeten op 25  Augustus in ons mooie Twente.
Advies: Maak er een weekend van.

Indien u problemen heeft met het openen van het Inschrijfformulier, stuur mij dan een email. Voor meer informatie  Harrie@burnierlaan.nl