Menu Sluiten

Tulpenrit

TULPEN RIT  26  APRIL 2020

Op zondag 26 april staat de 6de Tulpen Rit op het programma. De eerste gezamenlijke rit van het seizoen voor de Triumph Spitfire Club (TSC), de Club Triumph Holland (CTH), de Stag Club Nederland (SCN) en de TR Club Holland (TRCH) gaat van start in de Kop van Noord Holland. Er is een rit uitgezet vanuit Nieuwe Niedorp. We rijden ditmaal via de Wieringermeer naar het voormalige eiland Wieringen. Van daaruit gaat het naar de bollenvelden van Anna Paulowna en daarna langs het vliegveld de Kooy – Den Helder en komen we in Julianadorp. We rijden langs de kust en via ’t Zand weer terug naar Nieuwe Niedorp en passeren uiteraard nog vele bloeiende bollenvelden.

PROGRAMMA

Vanaf 09.00 uur ontvangst in het Trefpunt “Onder de Kastanje” , Paadje 22, 1733 NE Nieuwe Niedorp.

Bij het tankstation aan de overkant is ruim voldoende parkeergelegenheid.

10.00 – 10.30 uur                start van de ruim 100 km lange Tulpen Rit

15.30 – 16.00 uur                terugkomst “Onder de Kastanje” Nieuwe Niedorp

ROUTE

Onderweg ziet U natuurlijk de vele mooie bollenvelden in de Kop van Noord Holland. Maar ook treft U de nog grote stille gebieden die dit gebied zo mooi maakt. De route loopt voor het grootste gedeelte over kleine rustige polderwegen, zodat u in eigen tempo het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld kan bewonderen. Onderweg de mogelijkheid om koffie te drinken, te lunchen of te picknicken.

KOSTEN

De kosten van deze rit bedragen voor leden van de TSC/CTH/SCN/TRCH € 5,00 per persoon. Niet-leden betalen € 9,50 per persoon.

De ontvangst is met gratis 2x koffie of thee en natuurlijk wat lekkers erbij. En na terugkomst nogmaals 1x een gratis consumptie.

HET INSCHRIJFFORMULIER: onderaan deze pagina.

Voor deelnemers die zich vóór 12 april opgeven en het inschrijfgeld overmaken, is er een herinneringsschildje beschikbaar. Na deze datum zijn er schildjes beschikbaar zolang de voorraad strekt!

CHINEES

Zaterdagavond wordt er natuurlijk weer voor de liefhebbers een Chinees buffet georganiseerd.

OVERNACHTING – IDEE

Hotel de Buizerd – Noord Scharwoude – Hotel Babylon en Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard – Hotel Marktstad en Slot Hotel in Schagen (leuk stadje! ).

B&B Vrij-Gezellig – Winkel.

Ik zie jullie aanmelding graag tegemoet en hoop velen van jullie te mogen begroeten op 26 april in de kop van Noord-Holland.

Groeten Jan Deen.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar Jan.

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden