Menu Sluiten

Tulpen Rit

TULPEN RIT

Op zondag 29 april staat de 4de Tulpen Rit op het programma. De eerste rit van het seizoen voor de Triumph Spitfire Club (TSC), de Club Triumph Holland (CTH) en de Stag Club Nederland gaat van start in de Kop van Noord Holland. Er is een rit uitgezet vanuit Nieuwe Niedorp. We rijden ditmaal eerst richting Medemblik; we maken een tussenstop bij het Kremlin en rijden daarna langs uitgestrekte bloembollenvelden van Breezand / Anna Paulowna. Via “t Zand rijden we terug naar Nieuwe Niedorp en we passeren uiteraard nog vele bloeiende bollenvelden.

PROGRAMMA

Vanaf 09.00 uur ontvangst in het Trefpunt “Onder de Kastanje”, Paadje 22, 1733 NE Nieuwe Niedorp.

Bij het tankstation aan de overkant is ruim voldoende parkeergelegenheid.

10.00 – 10.30 uur:  Start van de ruim 100 km lange Tulpen Rit

15.30 – 16.00 uur:  Terugkomst “Onder de Kastanje” Nieuwe Niedorp

ROUTE

We rijden eerst een stuk door het oude West-Friese landschap en zien tussen de groene weiden ook talrijke bollenvelden. We maken een rondje door het oude havenstadje Medemblik. Volop gelegenheid om even een tussenstop te maken. Onze volgende stop is het Kremlin in Winkel. U ziet hoe de enthousiaste eigenaar in de loop der jaren zijn tuin eigenhandig heeft volgebouwd met zeer aparte bouwwerken, waaronder het Kremlin. Neem even de tijd en luister naar zijn verhaal. We rijden verder via het oude dorpje Kolhorn (‘t Anker – prima lunchplek !) over de West-Friese Omringdijk richting Anna Paulowna / Breezand, het grootste bloembollengebied ter wereld met uiteraard ook de vele bollenvelden. Daarna gaan we via ‘t Zand weer terug naar Nieuwe Niedorp. We zien nog steeds op verschillende plaatsen de mooie bollenvelden.

 

KOSTEN

De kosten van deze rit bedragen voor TSC leden, CTH leden en SCN € 5,00 per persoon. Niet-leden betalen € 9,50 per persoon.

De ontvangst is met gratis 2x koffie of thee en natuurlijk wat lekkers erbij.Gratis entree in het Kremlin en na terugkomst nogmaals 1x een gratis consumptie.

Bijgaand treft U het inschrijfformulier aan. Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Voor deelnemers die zich vóór 15 april opgeven en het inschrijfgeld overmaken, is er een herinneringsschildje beschikbaar. Na deze datum zijn er schildjes beschikbaar zolang de voorraad strekt!

OVERNACHTING

Hotel de Buizerd – Noord Scharwoude , Hotel Babylon – Heerhugowaard,

Hotel Molengroet – Noord Scharwoude, B&B Veldzicht – Winkel.

B&B Limmer Schou – Winkel en B&B Vrij-Gezellig – Winkel liggen kortbij het vertrekpunt van de rit.

 

 

Wij zien jullie aanmelding tegemoet en hopen velen van jullie te mogen begroeten op 29 april in de Kop van Noord Holland.

Inschrijfformulier

Voor meer informatie – deen.bros@planet.nl

Thea Biemans en Jan Deen.