Menu Sluiten

In 2022 bestaat onze Triumph Spitfire Club 40 jaar. Oud voorzitter Ruud Verbeek nam in 1982 het initiatief om een club op te richten voor eigenaren en liefhebbers van de Triumph Spitfire. Dat feit willen we niet geheel onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan, daarom is er een jubileumcommissie samengesteld die tot taak heeft om plannen uit te werken om dit heugelijk feit te voorzien van het nodige cachet.

De eerste overleggen hiervoor hebben inmiddels plaats gevonden en de plannen staan  in grote lijnen in de steigers.

Het plan is om in het weekend van 9 t/m 11 september 2022 een jubileumweekend te organiseren.

Hiervoor zijn inmiddels afspraken gemaakt met de eigenaar van Camping “Het Groene Eiland” in Appeltern waar de jubileumviering plaats gaat vinden

Over de concrete invulling van het programma zullen we u de komende periode op de hoogte houden via onze Website, ons clubblad “The Spitfire” of een nieuwsbrief die per email wordt verzonden.

Op camping “Het Groene Eiland” hebben we een apart veld voor Campers, caravans en tenten en een afzonderlijk paviljoen tot onze beschikking voor onze activiteiten.

Naast de camping hebben we bij Hotel “Moeke Mooren” een vóórreservering gemaakt op alle beschikbare hotelkamers. Daarnaast zijn er in de omgeving enkele B&B’s en andere hotels.  Een overzicht van beschikbare overnachtingslocaties  zullen we binnenkort plaatsten op de website.

De kosten voor de overnachtingen zijn voor eigen rekening.

Voor de invulling van de activiteiten doen we graag een beroep op onze leden om te komen met ideeën en medewerking in het realiseren van deze de plannen. Schroom dus niet om uw ideeën en medewerking kenbaar te maken bij de jubileumcommissie via Jubileum@spitfire.nl