Menu Sluiten

Triumph Parts Day

                                                                            

Triumph Parts Day – Expo Houten – 12 november 2017

Op zondag 12 november 2017  is het weer zover:

de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland!

Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door de samenwerkende Triumph-clubs in Nederland:

Triumph Spitfire Club (TSC)       –      Club Triumph Holland (CTH)        –       Stag Club Nederland (SCN)

Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook kunnen particulieren voor een bescheiden standhuur op een eigen stand hun onderdelen verkopen. Maar dat kan ook voor schaalmodellen, reclameborden, posters, boeken, folders en noem maar op… Voor leden van de Triumph Clubs is deze standruimte zelfs gratis. Ook wordt een speciale Triumph Autohoek ingericht waar Triumph ‘s  verkocht maar ook geshowd mogen worden.

Om van je overbodige spullen af te komen kan gebruik gemaakt worden van de succesvolle formule bring & buy  waarbij de vorig jaar ingeslagen weg wordt vervolgd. Voor een kleine commissie kan men een of meerdere onderdelen op de bring & buy  stand laten verkopen. De Triumph Parts Day is dus de uitgelezen plaats om voor leuke prijzen de ontbrekende onderdelen voor uw Spitfire te scoren, maar ook overtollige te slijten.

Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratiebedrijven aanwezig die ook (deel-)restauraties aan uw Triumph Spitfire kunnen uitvoeren of natuurlijk het reguliere en groot onderhoud kunnen doen.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over je Spitfire of andere goede dingen in het leven. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen op het terras van Vermaat Catering, of zelfs een heuse High Tea met clotted cream, lekkere verse broodjes of sandwiches. Dus ook als u niets nodig heeft, is een bezoek aan de Triumph Parts Day zeker de moeite waard!

Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost. De Triumph Parts Day wordt georganiseerd op een beursvoer van maar liefst 3.200 m2 bij Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs is voor leden van een der Nederlandse Triumph clubs weer als vanouds € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Partners en kinderen van leden zijn GRATIS. Korting alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapspas. Standhouders kunnen zondagmorgen al vanaf 07.30 uur hun stand komen opbouwen. Net als vorig jaar mogen de handelaren met auto en aanhangers naar binnen en deze kunnen ook blijven staan. Dat scheelt een hoop gesjouw en gedoe.

Voor meer informatie over deelname als standhouder kunt u mailen met Yvonne via yvonne@spitfire.nl of bel de landelijke evenementen coördinator Theo Ouborg +31653290563