Menu Sluiten

Triumph Parts Day

Triumph Parts Day – Expo Houten – 11 november 2018
Op zondag 11 november 2018 is het weer zover:
de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland!
De grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland komt er weer aan! Op zondag 11 november 2018 staan van 10.00 tot 16.00 uur vele bekende handelaren uit binnenland en buitenland bij elkaar voor de Triumph liefhebber, of beter nog…. voor de Triumph eigenaar. Kom dus, ook als je zelf spullen te slijten heb naar de Expo Houten aan de Meidoornkade 24 te Houten.


Deze Triumph Parts Day wordt gezamenlijk georganiseerd door Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en Stag Club Nederland (SCN) op een beursvoer van maar liefst 3.200 m2!
Je zult er behalve de handelaren ook particulieren met een eigen stand aantreffen. En daarnaast de speciale “bring and buy” service voor wie slechts een enkel onderdeel aan de man wil brengen. Ook wordt een speciale Triumph Autohoek ingericht waar Triumph’s verkocht maar ook geshowd mogen worden. Op het terras van Vermaat Catering worden lekkere verse broodjes en sandwiches geserveerd, of zelfs een heuse High Tea. Dus ook als u niets nodig heeft, is een bezoek aan de Triumph Parts Day zeker de moeite waard!

De entreeprijs is voor leden van een der Nederlandse Triumph clubs € 5,00 p.p. op vertoon van een geldige lidmaatschapspas, en voor niet-leden € 10,00 p.p.; Partners en kinderen van leden zijn GRATIS.
Voor meer informatie over deelname als standhouder kunt u mailen met evenementen@triumph.nl of bel de landelijke evenementen coördinator Theo Ouborg 0031 (0) 653.290.563