Menu Sluiten

14 juli The Dutch National Triumph Day

De Dutch  4  , bekend als Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en de Triumph Spitfire Club (ook uit Holland) zijn weer bijeen geweest om na het Evenement 100 jaar Triumph onze jaarlijkse terugkerende DNTD weer te gaan organiseren.

Deze 29e editie gaat opnieuw gehouden worden bij “Boerengoed” in Enspijk waar we in 2022 ook zijn geweest. Waar wij de vorige keer in Covid tijd tegenaan liepen is niet veranderd: ons evenement is te groot voor vele locaties of de locaties zijn te duur voor ons. Wij keken natuurlijk ook naar een mooi en slecht weer scenario, iets wat niet overbodig is met ons klimaat en alle wisselingen daarin. Uiteraard is ook voldoende parkeer gelegenheid voor onze oldtimers een belangrijk aspect en het allerbelangrijkste….een goede catering; al deze ingrediënten zijn in Enspijk ruim aanwezig.

Voor het programma op deze mooie dag klik hier

De DNTD zal dit jaar met een thema zijn; voor 2024 hebben wij gekozen voor het thema “Rally”. Denk hierbij aan film, lezingen of leuke verhalen. Wij gaan daarvoor binnen onze 4 clubs op zoek naar Rally oldtimers en deelnemers hiervan. Wij hopen met hulp van jullie hiermee een mooie line-up te kunnen realiseren. Lijkt je dit leuk, geef je dan op bij de Events van je eigen club; wij hopen op vele reacties.

Over het programma voor de DNTD wordt steeds meer duidelijk. Je kunt je nu opgeven voor de kofferbak verkoop. Tenslotte heeft iedereen wel wat liggen om te verkopen. Deze kofferbak verkoop zullen wij op het terrein gaan centreren. Klik hier om je alvast op te geven

Wij hopen weer op veel gezelligheid en vele Triumph liefhebbers.