Menu Sluiten

14 juli The Dutch National Triumph Day

De Dutch  4  , bekend als Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en de Triumph Spitfire Club (ook uit Holland) zijn weer bijeen geweest om na het Evenement 100 jaar Triumph onze jaarlijkse terugkerende DNTD weer te gaan organiseren.

Deze 29e editie gaat opnieuw gehouden worden bij “Boerengoed” in Enspijk waar we in 2022 ook zijn geweest. Waar wij de vorige keer in Covid tijd tegenaan liepen is niet veranderd: ons evenement is te groot voor vele locaties of de locaties zijn te duur voor ons. Wij keken natuurlijk ook naar een mooi en slecht weer scenario, iets wat niet overbodig is met ons klimaat en alle wisselingen daarin. Uiteraard is ook voldoende parkeer gelegenheid voor onze oldtimers een belangrijk aspect en het allerbelangrijkste….een goede catering; al deze ingrediënten zijn in Enspijk ruim aanwezig.

Reserveer dus 14 juli alvast in jullie agenda.

De DNTD zal dit jaar met een thema zijn; voor 2024 hebben wij gekozen voor het thema “Rally”. Denk hierbij aan film, lezingen of leuke verhalen. Wij gaan daarvoor binnen onze 4 clubs op zoek naar Rally oldtimers en deelnemers hiervan. Wij hopen met hulp van jullie hiermee een mooie line-up te kunnen realiseren. Lijkt je dit leuk, geef je dan op bij de Events van je eigen club; wij hopen op vele reacties.

Over het programma voor de DNTD zijn wij nog volop in overleg. Omdat het onder andere door internet steeds moeilijker word standhouders te vinden voor de Evenementen, willen wij proberen leden te animeren om vanuit de kofferbak te gaan verkopen. Tenslotte heeft iedereen wel wat liggen om te verkopen. Deze kofferbak verkoop zullen wij op het terrein gaan centreren.

Wij hopen weer op veel gezelligheid en vele Triumph liefhebbers.