Menu Sluiten

In deze nieuwsbrief vindt u:

  • De agenda en het machtigingsformulier voor de Algemene Ledenvergadering op 24 maart 2024 in het Austin Healey museum te Vreeland
  • De paasbrunch met middagrit op 31 maart
  • De Interactieve Sleutel Dag op 21 april

Klik op hier om deze te lezen.

De Dutch  4  , bekend als Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en de Triumph Spitfire Club (ook uit Holland) zijn weer bijeen geweest om na het Evenement 100 jaar Triumph onze jaarlijkse terugkerende DNTD weer te gaan organiseren.

Deze 29e editie gaat opnieuw gehouden worden bij “Boerengoed” in Enspijk waar we in 2022 ook zijn geweest. Waar wij de vorige keer in Covid tijd tegenaan liepen is niet veranderd: ons evenement is te groot voor vele locaties of de locaties zijn te duur voor ons. Wij keken natuurlijk ook naar een mooi en slecht weer scenario, iets wat niet overbodig is met ons klimaat en alle wisselingen daarin. Uiteraard is ook voldoende parkeer gelegenheid voor onze oldtimers een belangrijk aspect en het allerbelangrijkste….een goede catering; al deze ingrediënten zijn in Enspijk ruim aanwezig.

Reserveer dus 14 juli alvast in jullie agenda.

De DNTD zal dit jaar met een thema zijn; voor 2024 hebben wij gekozen voor het thema “Rally”. Denk hierbij aan film, lezingen of leuke verhalen. Wij gaan daarvoor binnen onze 4 clubs op zoek naar Rally oldtimers en deelnemers hiervan. Wij hopen met hulp van jullie hiermee een mooie line-up te kunnen realiseren. Lijkt je dit leuk, geef je dan op bij de Events van je eigen club; wij hopen op vele reacties.

Over het programma voor de DNTD wordt steeds meer duidelijk. Je kunt je nu opgeven voor de kofferbak verkoop. Tenslotte heeft iedereen wel wat liggen om te verkopen. Deze kofferbak verkoop zullen wij op het terrein gaan centreren. Klik hier om je alvast op te geven

Wij hopen weer op veel gezelligheid en vele Triumph liefhebbers.

Beste vrienden en vriendinnen van de TSC,
Van uit de Events en enkele andere Spit-enthousiastelingen is er geopperd om dit jaar met onze club deel te nemen aan de British Auto Jumble te Waalwijk. Dat lijkt ons een goed idee.
Wat houdt dit evenement in?
De British Auto Jumble is van oorsprong een kofferbakverkoop van onderdelen en andere auto gerelateerde items zoals boeken, modellen, kleding en etc.
Maar ook om de Britse automerkenclubs een podium te geven.
Zijn er leden onder ons die als vrijwilliger met hun voertuig hieraan willen deelnemen? Dit evenement vindt plaats op 23 juni 2024 te Waalwijk en het zal de 25ste editie worden.
Het zou ook leuk zijn als wij met wat variatie aan modellen daaraan kunnen schuiven. Zo ja! Meld je dan even aan op het volgende emailadres: hogers49@hotmail.com. Niet te lang wachten, want dan kan ik de benodigde ruimte voor ons laten reserveren.
Met de vr.gr. Theo

Datum
23-6-2024
Tijd
10:00 – 17:00
Locatie
Lido Park, ingang Vijverlaan, Waalwijk

Het publiek heeft toegang vanaf 10.00 uur

Beste vrienden en vriendinnen van de TSC,

Vanuit de Events en enkele andere Spit-enthousiastelingen is er geopperd om dit jaar met onze club deel te nemen aan de British Auto Jumble te Waalwijk. Dat lijkt ons een goed idee.

Wat houdt dit evenement in?

De British Auto Jumble is van oorsprong een kofferbakverkoop van onderdelen en andere auto gerelateerde items zoals boeken, modellen, kleding en etc. Maar ook om de Britse automerkenclubs een podium te geven.

Zijn er leden onder ons die als vrijwilliger met hun voertuig hieraan willen deelnemen? Dit evenement vindt plaats op 23 juni 2024 te Waalwijk en het zal de 25ste editie worden. Het zou ook leuk zijn als wij met wat variatie aan modellen daaraan kunnen schuiven. Zo ja! Meld je dan even op het volgende e-mailadres: hogers49@hotmail.com. Niet te lang wachten want dan kan ik de benodigde ruimte voor ons laten reserveren.

Met de vr.gr. Theo

Vierentwintig clubs van Engelse oldtimers organiseren samen een
unieke beurs. Alle clubs zijn vertegenwoordigd met een eigen stand
en de leden van de clubs verkopen op tafels hun overtollige onderdelen.
Auto’s, onderdelen, (vintage) kleding en accessoires en nog
heel veel meer wordt – ook door commerciële handelaren – te koop
aangeboden.

Kom ook naar de Expo in Houten op
Zondag 27 oktober 2024
van 10:00 tot 16:00

Entreeprijs € 6,= p.p. Tickets via www.britishcarclubday.com (vanaf 01-09-’24)

Klik hier voor de flyer

We hebben weer een leuke rit uitgezet
Er is veel natuur te zien en te beleven er zijn heel veel mooie plekjes voor een picknick
Maar ook diverse restaurants voor een bakkie met….


We rijden vanuit Loerbeek naar Doesburg ,Steenderen verder naar boven
We komen in de plaatsjes
Baak, Gorssel, Eelde en Almen Enz enz. Er zijn ook landwinkeltjes langs de wegen en natuurlijk
kasteel Hackfort en landgoed Huis De Voorst
Kortom weer een mooie rit

De kosten zijn 8 euro per persoon

De start is om 10.45 uur maar de koffie staat vanaf 10 uur klaar
Startpunt KTS Matjeskolk 10 7037 DZ Loerbeek
Inschrijven kan middels het formulier
Graag tot in de Achterhoek

Naar aanleiding van het succes en de vele vragen of opmerkingen om het volgende jaar weer te organiseren, zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij dit jaar de 2e Betuwse paasbrunch met middagrit gaan organiseren.

De locatie is bekend, een overheerlijke paasbrunch staat op ons te wachten. De opzet van deze dag staat geheel in het teken van elkaar ontmoeten, genieten van de brunch en we sluiten af met een middagrit.

We starten op 1e Paasdag  31 maart 2024 met een heerlijke paasbrunch , wederom bij restaurant de Heerlijkheid van Eck en Wiel. Ontvangst 10.00 uur Start van de brunch 10.30).

De kosten  zijn €30,- per persoon. (brunch is incl. koffie, thee, sap en water)

Begin van de middag zullen we ons dan naar buiten begeven voor een mooie route door de prachtige Betuwe, langs boerenweggetjes, van de Nederrijn tot aan de Waal en langs de meanderende Linge.

Het eindpunt van de route, alwaar we nog een drankje kunnen doen voordat we  weer afscheid nemen, is een verrassing welke u zeker goed zal bevallen.

Wees er snel bij, de opening van het Spitfire seizoen wil je niet missen.

De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 22 maart (i.v.m. afspraken met het restaurant)

Zijn er vragen, opmerkingen of dieetwensen, mail ons dan op evdorp@gmail.com of esther.van.hilten@gmail.com