Menu Sluiten

MEETING IS AFGELAST, OMDAT ER MAAR 7 INSCHRIJVINGEN WAREN !!!!!

Ochtend en middagprogramma bij Pieter Kruijthoff in Klaaswaal.

Gezocht

De TAC organiseert op 2 oktober bij Pieter Kruijthoff in Klaaswaal een Meeting. Voor deze Meeting wordt gezocht:

Een Amerikaanse Spitfire*

*Of een Amerikaanse Spit die zo dicht mogelijk benadert en met zo weinig mogelijk aanpassingen

Laat dit aub zo spoedig mogelijk weten aan 1 van de TAC leden, zie gegevens clubkrant of mail direct aan:

j.slagter@solcon.nl. ook voor vragen

De leukste beurs voor fans van Britse oldtimers

Op zondag 23 oktober 2022 organiseren wij samen met 18 Engelse Autoclubs, voor de 5e keer dit grote British Autoclub festijn: BRITISH CAR CLUB DAY

Dit jaar in de EXPO Hallen te Houten, op een oppervlak van ruim 5500 m2 verwelkomen we nog meer bedrijven en autoclubs dan vorige jaren.
Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maakt deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers.
Ook zijn alle 22 Engelse Autoclubs, tezamen goed voor meer dan 14000 leden, vertegenwoordigd met een eigen stand. 
Op het autoplein is een ruim aanbod van klassieke auto’s op zoek naar een nieuwe eigenaar.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 en parkeren is gratis!
Voor clubleden biedt de TSC een korting van € 2,50 op de entreeprijs. Deze korting geldt alleen bij de aanschaf van een E-ticket vooraf. De kortingscode is: SPITFIRE40


Inschrijving voor deelname aan deze unieke Clubdag is vanaf 15 augustus  2022

mogelijk via onze site: www.britishcarclubday.com En klik op tabblad Inschrijven clubleden
Wilt u als clublid zelf spullen verkopen, dan kan dat door het huren één of meerdere tafels. Gebruik hiervoor het tabblad Exposanten inschrijven.

Indien U vragen, wensen of ideeën heeft, laat het ons weten.
Zie ook onze site www.britishcarclubday.com
 

Namens de organisatie Stichting British Car Club Day
Leo  Dorjee / Jan van Asperen

Boerengoed Enspijk 10 juli 2022

Corona lijkt langzamerhand op zijn retour. Toch betekent dit niet dat alles weer “normaal” is. Het blijft een vreemde en, ook qua organisatie, onzekere tijd. Als organisatie werden wij alsnog geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. Wij, dat zijn dit jaar Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club, Stag Club Nederland en de TR Club Holland, zijn als Triumph clubs van Nederland weer compleet om weer een DNTD 2022 te gaan organiseren.

Zoals gezegd, geconfronteerd worden met gevolgen, helaas zit Jachthuis Beukenrode in een overnametraject en heeft daarom geen toezegging kunnen doen voor onze eerdere gemaakte reservering voor 2022. Dus eindelijk konden wij weer vol optimisme starten met de organisatie maar toch weer met een forse tegenslag. Een nieuwe locatie is echter niet gauw gevonden. En tijd is iets dat wij ook niet echt hebben. Het is echt hollen of stilstaan met de planning van de DNTD 2022. Belangrijkste vereisten voor de nieuwe locatie zijn centrale ligging en voldoende capaciteit.

Op 10 juli 2022 zal dan eindelijk voor de 27e keer “The Dutch National Triumph Day” worden georganiseerd en deze wordt gehouden op een nieuwe locatie, namelijk “Boerengoed” in Enspijk. Net als in voorgaande jaren is dit een uitgelezen mogelijkheid om met uw Triumph in een passende omgeving van Engels erfgoed te komen genieten.

De locatie ligt aan de Hoevenseweg 5, 4157 JB in Enspijk. Vlakbij de A15 en A2. Het terrein is 10.00 tot 17.00 uur geopend; de DNTD 2022 begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst waarmee de DNTD bewijst dat er behoefte is aan een zomers evenement met het automerk Triumph als stralend middelpunt. Liefhebbers met Triumph-DNA of voldoende ander Engels DNA zijn van harte welkom op deze dag. Maar ook andere(auto)liefhebbers zijn natuurlijk welkom.

Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma ( onder voorbehoud):

De DNTD is niet alleen maar een gezellige ontmoetingsplaats, zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken, etc. aanwezig. Verder worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om hun voorkeur te laten blijken voor de in hun ogen mooiste Triumph. Ook is er een mogelijkheid tot vragen over en afstellen van carburateurs van de Triumph.

Entree:

De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto. Ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai DNTD rally schildje, een programmaboekje en diverse goodies.

Uiteraard kan een evenement niet slagen zonder hulp van vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om de DNTD 2022 tot een geslaagd evenement te maken?? Geef je dan op bij de evenementencommissie van je eigen club.

 

Nadere informatie over deze dag vindt u op de website http://dntd.triumph.nl

Beste British Autojumble liefhebber,
Na 2 jaar afwezigheid hopen we op 19 juni eindelijk weer de British Autojumble te kunnen organiseren.
De hele dag door gezelligheid; blinkend chroom, felle kleuren, klassieke kleuren, unieke stands en jazzy music.
Bovendien willen we dit jaar stilstaan bij het jubileum ’60 jaar MGB’.
Naast deze populaire klassieker zijn er natuurlijk ook andere iconische auto’s te bewonderen. Wat dacht u van: Mighty Mini’s, in allerlei soorten en maten, Lord Nuffield’s Morris en spetterende Spitfires, Best 4x4x far Defenders naast Hillmans en Morgans.
Upperclass Rolls Royces samen in de wei met Fast Fords en Armstrong Siddeleys. Traditionele muziek afgewisseld met loud nice V8 Cobra’s.
Naast deze iconen natuurlijk veel meer mooi Brits spul: voor ieder wat wils. Heeft u ook zo’n prachtige Engelse auto, kom deze dan showen in Waalwijk op 19 juni.
Neem voor een impressie een kijkje op onze website https://www.britishautojumble.nl/

Wij hopen u weer in grote getallen te verwelkomen.
De Commissie British Autojumble;
Marius Erven: Voorzitter
Cees Coensen: Secretaris
Michiel vd Boomen: Vice voorzitter
Jelmer Garretsen: Contact bedrijven
Eddie Oomen: Terreinmanager.