Menu Sluiten

Technische Meeting Oktober

Technische advies commissie

Geef u zo spoedig mogelijk op, dit i.v.m. het regelen van de lunch!!

Op zondag 20 oktober organiseert de Technische advies commissie een meeting bij MTEC Autodetailing in Baarn. Hier wordt een poetsworkshop gegeven waarbij alle tips & tricks worden behandeld om de auto in perfecte staat te krijgen én te houden.

Marcel de Vries, de eigenaar van MTEC geeft Meguiar’s workshops volgens het   5-stappenplan waar alle facetten van het poetsen van zowel het exterieur als het interieur aan bod komen.
Tijdens de workshops richt hij zich op de consumentenproducten en uiteraard zullen deze worden gedemonstreerd op een auto van een van de deelnemers. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om de producten zelf uit te proberen. Ook wordt de Dual Action Polisher gedemonstreerd, waarbij duidelijk zal zijn dat de Dual Action Polisher (excentrische) polijstmachine veilig kan worden gebruikt zonder dat de lak kan beschadigen.

De ontvangst met koffie/thee is vanaf 10.00 uur.
De workshop start om 10.30 uur met een PowerPoint presentatie, en zal uiterlijk 15.00 uur afgelopen zijn.

In verband met het regelen van de lunch is het wel noodzakelijk om je tijdig op te geven bij Reinder Douwes (TAC-lid) reinder22@hotmail.com tel: 050-5012741.

Deelnemers met een Spitfire die wel een poetsbeurt kan gebruiken kunnen zich ook melden bij Reinder Douwes.

Meer informatie over MTEC autodetailing vindt u op de website.

Meguiar’s Technical Experience Center (MTEC)
Marcel de Vries, Autodetailer
Oud-Eemnesserweg 5h
3741 MP Baarn
Tel: 06-15113744