Menu Sluiten

Technische Meeting in Raalte

Met de Spit naar motoren met pit.

Aanvangstijd: 10.30 uur.

Op zondag 16 oktober organiseert de Technische Advies Commissie een meeting in Raalte en omgeving. Dit is voor het eerst dat de TAC een meeting organiseert die  met Triumph geen link heeft. De dag begint met een gezamenlijke rondleiding door het Harley Davidson Museum met gids/eigenaar Max Middelbosch.
Voor die tijd is er gelegenheid om koffie te drinken bij de buren, Restaurant Taveerne Tivoli. De TAC is in gesprek met de eigenaar van de Taveerne om ook een kleine lunch te regelen.
Na intern beraad van de TAC en het bestuur van de Triumph Spitfire Club zijn we tot de conclusie gekomen dat aan deze meeting in tegenstelling tot meetings in het verleden de koffie en eventuele kleine lunch voor eigen rekening komen van de leden. De kosten voor koffie en kleine lunch bedraagt € 8,00.

Na de rondleiding en eventuele lunch is er gelegenheid voor een rondrit door de omgeving van Raalte/Olst. Tijdens de rondrit is er misschien tijd voor een bezoek aan een nader te regelen locatie.
I.v.m. met het geringe aantal deelnemers dat zich tot nu opgegeven heeft, heeft de TAC een dringend verzoek om je nu spoedig op te geven voor de meeting en koffie en lunch.
Verder heeft de TAC besloten om bij te geringe deelname de meeting niet door te laten gaan! !
Dus geef je nu op voor deze eenmalige en unieke meeting.

Website Harley Davidson museum : ammh.nl
Website Taveerne Tivoli : taveernetivoli.nl
Adres museum: Zwolsestraat 63c Raalte.

E-mail: h.meijerink02@home.nl
Telefoon : 0524-514972.