Menu Sluiten

Technische meeting CTH Zuid

ZATERDAG 11 MEI 2019 / 10.00 uur – 15.00 uur

Na 2018 zal voor de 2e maal in successie een technische meeting worden gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, maar dat zal wel weer uitlopen…

Er bestaat een samenwerkingsverband tussen de drie Triumph clubs CTH, SCN en TSC. De leden van deze zusterclubs en ook de leden van de Belgische Triumph club TECB zijn op deze dag van harte welkom.

Heeft uw Triumph specifieke problemen of zijn er klachten waarbij u extra technische hulp nodig heeft? Laat dat dan vooraf weten want we hebben wel een heleboel kennis, maar het is reuze handig ons voor te bereiden op een klus. We gaan dus geen motorblokken restaureren of auto’s strak maken en zo. Maar gewoon hulp bieden en leden wegwijs maken in en met hun Triumph. Denk dan aan remmen, ontsteking, verlichting etc.. Het is allemaal te doen, maar geef het tevoren op a.u.b.

Om meerdere problemen tegelijk te kunnen aanpakken zal ook Kees van Schuppen (CTH technische commissie) weer aanwezig zijn. Er is gereedschap, Engels en metrisch, ook speciaal gereedschap, takels, bokken etc. maar geen brug.

En heeft u geen klachten, maar wilt u gewoon gezellig meekijken? Dat kan uiteraard ook.

Remco Lablans van Handelsonderneming La Re is deze dag ook aanwezig en zal een demonstratie geven van het product TSL, een olieversterker die het smerend vermogen van olie merkbaar vergroot. Hierdoor krijg je minder slijtage, minder geluid, minder koude start problemen en een lager brandstofverbruik! Over deze demonstratie zal nog lang worden nagepraat, zegt men.

Wij vragen u wel zich van tevoren aan te melden, want de locatie laat slechts een beperkte groep mensen toe. Ook zal Theo de koffie moeten voorbereiden en andere versnaperingen klaarzetten 😉 Limburgers, Brabanders, Gelderlanders, Zuid Hollanders en ook de Belgen: meld je aan! Ook als er niets kapot is of op instorten staat, kom dan met je Triumph en we maken er met z’n allen een gezellige dag van, waar ook nog iets van opgestoken kan worden.

Aanmelden svp bij Theo Ouborg op 06 – 53 29 05 63 of theo.ouborg@gmail.com