Menu Sluiten

Technische Meeting

Technische meeting zondag 17 oktober 2021

King pin inclination, camber, caster, toe in/out, negatieve of positieve schuur straal.

Het zegt je hoogstwaarschijnlijk helemaal niets, maar het zijn termen die worden gebruikt bij het uitlijnen van een auto. De Nederlandse benamingen als wielvlucht, toespoor en achteroverhelling klinken misschien iets bekender.

Op zondag 17 oktober a.s. nemen we jullie mee in de wereld van het uitlijnen. We wijken deze keer uit naar een collega garagebedrijf die in het bezit is van mooie moderne uitlijnapparatuur.

Gerben Timmer (ons nieuwste TAC-lid) en Jens van Gurp (autobedrijf Van Gurp) zullen in de ochtend een presentatie geven, waarin het een en ander wordt uitgelegd en wat voor invloed al deze zaken op het weggedrag van een auto hebben.

In de middag zullen we daadwerkelijk een aantal Spitfires op de uitlijnbrug zetten, zodat het ook in de praktijk duidelijk gemaakt kan worden.

We zijn die dag te gast bij Autobedrijf Van Gurp aan de Industrieweg 1C in Wijhe.

Vanaf 10 uur is iedereen van harte welkom. Uiteraard eerst een kop koffie en wat lekkers. Om 11 uur starten we met de presentatie.

Tussen de middag zijn er weer de bekende broodjes met kroket. Daarna vindt het praktijk-gedeelte in het middagprogramma plaats.

Opgeven kan tot 10 oktober a.s. bij Geert Timmer, emailadres: geert@autobedrijftimmer.nl.

Dit i.v.m. hoeveelheid broodjes die we moeten bestellen.