Menu Sluiten

Sleutelweekend TAC

2e Interactieve Sleutel Weekend Olst

 

Velen van jullie hebben het Interactief Sleutel Weekend van vorig jaar nog wel in het geheugen staan. Een succesvol en zeer gezellig weekend vol gesleutel, gezellig samenzijn en heerlijk eten. En omdat het zo’n succes was, gaan we het dit jaar ook weer organiseren.

Op zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 zijn jullie van harte welkom in Olst bij Autobedrijf Timmer om wederom een gezellig ISW mee te maken.

Ook dit jaar staat het sleutelen in de hoofdrol. Heb je hulp nodig bij het vernieuwen van remmen, het afstellen van carburateurs of zelfs een nog grotere klus? Dan is dit de kans om dat samen met een van de TAC-leden te doen.

Er zijn een aantal vaste programma-onderdelen:

Op zowel zaterdag als zondag wordt er een (powerpoint) presentatie gegeven door Gerrit Stokkers over het basisprincipe van de motor. ‘s Middags zal er daadwerkelijk een motorblok

ge(de)monteerd worden om de werking in praktijk te zien. Ook zal Gerrit laten zien hoe je lagers kunt vervangen.

Op zaterdag en zondag zal Marco Pieterse zich bezighouden met uitleg over de werking van de elektronische ontsteking en zal ook in de praktijk laten zien hoe e.e.a. gemonteerd, aangesloten en afgesteld moet worden. Het is mogelijk om dit bij jouw auto te laten doen, geef dit dan echter ruim van te voren door zodat Marco de benodigde onderdelen mee kan nemen.

Op zaterdag en zondag zal Henk Meijerink zich bezighouden met vering en schokbrekers van Spitfires. Hij zal laten zien hoe je dit op de juiste en vooral veilige manier kunt monteren en/of vervangen.

Op zaterdag en zondag zal Reinder Douwes uitleg geven over de werking van trunnions. Deze zullen daadwerkelijk uit elkaar worden gehaald en weer in elkaar worden gezet, zodat je kunt zien hoe e.e.a. werkt. Ook zal hij een aanpassing demonstreren voor de smering van de trunnions.

De overige TAC-leden Maarten Schouten en Geert Timmer zullen alle andere voorkomende klussen waarbij jullie hulp kunnen gebruiken voor hun rekening nemen.

Uiteraard is alle hulp dit weekend gratis. Alleen eventuele benodigde onderdelen moet je zelf meenemen of ter plaatse kopen en afrekenen.  Ook is het de bedoeling dat je zelf je gereedschap mee neemt.

Beide dagen zal de clubstand aanwezig zijn, zodat je naar hartenlust kunt shoppen.

Je bent dit weekend van harte welkom vanaf 10.00 uur. Koffie met lekkers staat klaar.

Tussen de middag zijn er de bekende broodjes en ’s avonds gaan we om 17.00 uur op een andere manier BBQ-en dan u gewend bent. Noem het maar BBQ 2.0. Laat u verrassen!

Deelname aan het weekend (inclusief koffie, lekkers en lunch) is gratis. Voor de BBQ hebben we de prijs zelfs kunnen verlagen naar € 14,= p.p. Consumpties tijdens de BBQ zijn 50ct.

Voor overnachtingen hebben we een lijst beschikbaar met Bed en Stoete en campingadressen.

Wij zouden het erg leuk vinden als je er ook bij bent. Om ervoor te zorgen dat wij genoeg koffie, broodjes en vlees in huis hebben is het noodzakelijk om je in te schrijven.

Vul dus snel het  inschrijfformulier in en het stuur het voor 10 april 2017 door naar info@autobedrijftimmer.nl. Je ontvangt dan een bevestiging. Indien je meedoet aan de BBQ vragen wij je om het bedrag van te voren over te maken.

Tot dan!

Namens de TAC, Geert Timmer Autobedrijf Timmer