Menu Sluiten

Back 2 Basic

 

Het is weer augustus, veel mensen zijn nog op vakantie maar een groot deel heeft de vakantie er al opzitten. Maar de voorbereidingen van de Back to Basic zijn in volle gang.
Back to Basic zal zoals gepland plaatsvinden van 2 tot en met 4 september 2016 op het sportlandgoed Zwartemeer. Wat echter niet helemaal gepland was is dat Ado de organisatie om gezondheidsredenen dit jaar niet op zich kan nemen. Om dit gezellige weekend toch doorgang te kunnen laten vinden hebben Bennie en Ria Buiting en ikzelf de organisatie voor dit jaar van Ado overgenomen. Samen zullen we er naar streven het weekend net zo gezellig en ongedwongen tot een succes te maken als onder de leiding van Ado en Petra.

Het weekend zal weer op basis van zelfvoorziening worden georganiseerd. Uiteraard is er weer de centrale plek met een partytent, sta-tafels en een vuurkorf waar de koffie klaar zal staan.

Ontvangst is op vrijdag 2 september om een mooie plek voor de tent of caravan uit te zoeken.
‘s Avonds zal de vuurkorf ontstoken worden en kunnen de zelf meegenomen vloeistoffen genuttigd worden bij de centrale partytent.

Zaterdag 3 september is vrij te besteden. Er zullen enkele routes klaarliggen die individueel of in groepen gereden kunnen worden. Daarnaast zal er informatie liggen voor diverse bezienswaardigheden in de omgeving. ‘s Avonds is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke BBQ. Aansluitend zal de vuurkorf weer op de centrale plek worden ontstoken en blijft het nog lang gezellig.

Zondag 4 september is de vertrekdag. Deze dag kan gebruikt worden om nog een mooie rit in de omgeving te maken of een bezoek te brengen aan een bezienswaardigheid in de omgeving. Uiteindelijk zal de campeeruitrusting worden ingepakt en de rit naar huis worden gemaakt.

Kosten:
– Spit/GT6 + tent incl. 2 personen:                             €10,-   per nacht
– Spit/GT6 + caravan/camper incl. 2 personen:      €17,50 per nacht
– extra persoon:                                                               €4,-      per nacht
– Blokhut (4 personen)                                                  €80,-    per nacht
Voor de blokhut zie http://www.sportlandgoed.nl of bel 0591-314654

Uiteraard is het mogelijk om tegen het normale campingtarief eerder te arriveren of later te vertrekken. Dit dient echter geheel op eigen risico en kosten te gebeuren.

Het programma is als volgt:
– Vrijdag 2 september:    Aankomst gehele dag vanaf 10:00 uur
– Zaterdag 3 september: Vrij te besteden
– Zondag 4 september:    Vertrekdag

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten vragen we je je per email aan te melden via fredspitfire1969@yahoo.com . Na je aanmelding houden we je op de hoogte van de laatste vorderingen en kunnen we de ritten voor TomTom en Garmin digitaal toezenden.

We zien jullie graag op vrijdag 2 september in Zwartemeer,
Ria, Bennie en Fred.

 

Locatie

Sportlandgoed Zwartemeer  (zuid-oost Drenthe).
Verl. van Echtenkanaal NoordZijde 2 in Zwartemeer