Menu Sluiten

Rondje Apeldoorn

Rondje om Apeldoorn

Op zondag 24 juni wordt het “Rondje om Apeldoorn” verreden.

Deze rit wordt georganiseerd door en voor de leden van de Triumph Spitfire club. Deze rit is mede toegankelijk voor leden van de Club Triumph Holland (CTH) en de Stag Club Nederland (SCN).

Het begin en eindpunt van deze rit is het Van der Valk hotel “De Cantharel” te Apeldoorn.

Programma

Ontvangst: vanaf 09.45 uur met koffie en wat lekkers.

Start van de rit: vanaf 10.30 uur.

Terugkomst De Cantharel: 15.30 tot 17.00 uur met drankje.

De Route

We gaan een rondje rondom Apeldoorn rijden.  Vanaf “De Cantharel” gaan we eerst naar Radio Kootwijk. Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark op de Veluwe dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië.

Vervolgens rijden we naar Landgoed Staverden. Landgoed Staverden ligt tussen Ermelo en Elspeet op de noordwest flank van de Veluwe, in een prachtige bosrijke omgeving. Het landgoed bestaat uit een landhuis, een koetshuis, een oranjerie en een fraai aangelegd park.

In het Landhuis is een brasserie.

 

Via Elspeet en Vierhouten rijden we door de prachtige Veluwse bossen naar Kasteel Cannenburch in Vaassen.  Ook hier kunt u even de benen strekken en rondkijken.

Van Vaassen door het landelijk gebied richting Vliegveld Teuge. Hier ook veel activiteiten en leuk om even een stop te maken.

De rit vervolgt over leuke binnen weggetjes naar Beekbergen, waar het station is van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij.

Vanaf hier is het nog 7 km rijden tot ons eindpunt  “De Cantharel”, waar u nog een consumptie kunt gebruiken en eventueel op eigen gelegenheid een hapje kunt eten.

In de route zijn voldoende gelegenheden om zelf een picknickstop  te maken of een hapje en/of een drankje te gebruiken in een van de vele gelegenheden die u onderweg tegen zult komen.

Natuurlijk hebben we ook weer een rallyschildje laten maken. Voor de eerste 50 aanmeldingen is er een beschikbaar.

 

Kosten en Inschrijven

De kosten bedragen voor leden van TSC, CTH, SCN € 5,= per persoon.

Niet leden betalen € 10,= per persoon.

Inschrijven kan doormiddel van dit Inschrijfformulier

Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Harrie Muller,  06 22487443 of per email aan Harrie