Menu Sluiten

Paasbrunch

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij dit jaar in plaats van een kerstdiner een paasbrunch met een middagritje organiseren.

De locatie is bekend, een overheerlijke paasbrunch staat op ons te wachten. De opzet van deze dag staat geheel in het teken van elkaar ontmoeten, schuif bij elkaar aan tafel, geniet van een lekkernij en sluit af met een middagritje.

We starten op 1e Paasdag met een heerlijke paasbrunch bij restaurt de Heerlijkheid van Eck en Wiel. Uiterlijk 12.30 uur zullen we ons naar buiten begeven voor een ritje door de Betuwe; langs fruitbomen in bloesem, over boerenweggetjes, de Linge en de Nederrijn.

Wanneer: 9 april vanaf 10.00 uur (start brunch 10.30 uur)

Waar: Restaurant de Heerlijkheid van Eck en Wiel, Veerweg 5, 4042 BP Eck en Wiel

Kosten: 30,- euro per persoon (brunch is incl. koffie, thee, sap en water)

Als er vragen zijn, opmerkingen of dieetwensen, mail ons dan Edwin of Esther

Tot 9 april!!

Hartelijke Paasgroeten,

Edwin en Esther.

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
 • Deze tourtocht is recreatief en geheel op eigen risico; de TSC/CTH/SCN/TRCH - evenals de organisatie - kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade en verkeersovertredingen die onverhoopt opgelopen worden tijdens deze rit.
  De chauffeur is verplicht te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals geldige APK en autoverzekering.
  Van de chauffeur wordt verwacht alle wettelijke verkeersregels volgens de geldende Wegenverkeerswet 1994 in acht te nemen.
  Zonder deze wettelijke vereiste punten is deelname niet mogelijk.
 • Tijdens de rit worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
  Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de rit aan de organisator bekend te maken.
 • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden