Menu Sluiten

Noordgroningen rit

Noord Groningen rit.

Op 7 mei 2017 gaan we een ritje maken door het mooie Noord Groningen . Voor een groot aantal leden ver weg, maar je zult versteld staan van de mooie omgeving. We starten om ongeveer 11.00u  bij Camping Roodehaan in Warfhuizen, (  Roodehaansterweg 9, 9963 TC Warfhuizen), waar je wordt ontvangen met een kopje koffie en echte Groninger koek.

We hebben een rit uitgezet van ongeveer 100 km, met onderweg prachtige uitzichten op het Lauwersmeer, de Waddenzee en het Groningerland. We bezoeken ook het kleinste getijdenhaventje van Nederland (Noordpolderzijl) en we rijden via smalle (slinger)weggetjes door kleine dorpjes met welluidende namen als” Broek” , “Kleine Huisjes” en “Rottum”. Onderweg zijn er voldoende horecagelegenheden om koffie te drinken of te lunchen. We eindigen in de loop van de middag rond 15.30u ook weer in Roodehaan waarna een ieder zijns weg weer kan gaan.

De kosten van de rit zijn €5,00 per deelnemer.  Er is zijn mogelijkheden om te overnachten op camping Roodehaan als je van ver komt,  je kunt er dus ook een heel weekend aan vast knopen.

Neem dan contact op via de website www.roodehaan.com. Het is verstandig om op tijd te reserveren!

Je kunt je opgeven via een mail aan Johan , graag voor 23 april.

Johan en Thijs Perdok