Menu Sluiten

Lidmaatschap

Je kunt als eigenaar van een Spitfire of GT6 niet buiten de Triumph Spitfire Club. De contributie bedraagt slechts € 45,- per kalenderjaar (geen inschrijfgeld). Met je lidmaatschap profiteer je van informatieve en financiële voordelen. Word daarom lid van de enige echte club voor liefhebbers.

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Indien je de voorkeur geeft aan een schriftelijk inschrijfformulier stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@spitfire.nl . Zorg er in ieder geval voor dat de naam- en adresgegevens juist zijn. Binnen enkele dagen ontvang je een reactie van de ledenadministratie.

Let op: Lidmaatschap gaat pas in na ontvangst van de betaling. Vergeet niet uw emailadres in te vullen! Na betaling krijgt u via dit emailadres een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot ons forum.

Indien u vragen heeft over uw lidmaatschap en/of opmerkingen heeft betreffende de registratie van uw lidmaatschap, kunt u dit schriftelijk per email of brief sturen aan de ledenadministratie. U kunt uw lidmaatschap beëindigen door dit vóór 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk te melden bij de ledenadministratie. U ontvangt dan een schriftelijke bevestiging van uw opzegging.

Contactgegevens: emailadres ledenadministratie@spitfire.nl

Ledenadministratie TSC, p/a Burnierlaan 34, 6891 ED Rozendaal.

Auto 1
Auto 2