Menu Sluiten

ISW wordt ISD, Olst 21 april 2024

Het ISW, Interactieve Sleutel Weekend wordt Interactieve Sleutel Dag ISD.

Op 21 april 2024 is er een Interactieve Sleutel Dag bij Autobedrijf Timmer in Olst. Een bekende en vertrouwde de plaats waar al jarenlang clubleden bij elkaar komen om aan de Spitfire te sleutel of flink te bomen over de techniek van de Spit.

Na evaluatie binnen de TAC is besloten om het weekend terug te brengen van 2 dagen naar 1 dag.

We merkten bij inschrijven dat  het aantal deelnemers voor de eerste dag veel meer belangstelling trekt als voor de tweede dag. Verschil zit er ook in dat op de eerste dag naast presentaties ook een stukje praktijk verteld wordt. Hier is binnen de club meer behoefte aan. De tweede dag was traditioneel sleutelen aan je eigen auto, eventueel met ondersteuning van een TAC lid.

Programma:

Waarop zitten nu de leden te wachten, welke onderwerpen moeten we behandelen. Oproep in vorig artikel om onderwerpen wat de leden graag behandeld willen zien te mailen naar j.slagter@solcon.nl.

Kortom, het definitieve programma volgt zodra er voldoende onderwerpen binnen komen. De leden zijn nu aan zet en bepalen mede de inhoud van de dag.

Natuurlijk starten we dag met koffie en cake, tussen de middag zijn er broodjes en na afloop kunnen we onder het genot van een borrelgarnituur en een drankje en veel slappe klets de dag  afsluiten.

Koffie en cake en de borrel garnituur wordt gesponsord door garage bedrijf Timmer.

Deelname

Deze geheel verzorgde dag kost € 5, – Per Persoon. Hieronder tref je het inschrijfformulier aan. Vul deze volledig en duidelijk in. Deelname is pas definitief als naast het inschrijfformulier het geld is overgemaakt naar de Penningmeester

Opgeven kan tot uiterlijk 31 Maart 2024!

Deze keer hebben wij een minimum van 25 deelnemers ingesteld om het door te laten gaan.

De Interactieve Sleutel Dag vindt plaats bij Autobedrijf Timmer, Rijksstraatweg 14 Olst.

Tot op 21 April 2024 !!!

Note: indien je wilt sleutelen en meehelpen, dus actief tijdens de sessies, graag je eigen gereedschap meenemen.

Wil je B&B adressen als je er een lang weekend van wil maken of een dag eerder wilt komen, laat het weten wij hebben een adressenlijst.

Inschrijfformulier

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor bovenstaande meeting.

TIP voor leden van de TSC: Indien je ingelogd bent worden onderstaande velden zoveel mogelijk voor je ingevuld met jouw gegevens!
Indien de automatisch ingevulde gegevens niet meer kloppen dan kun je hier wijzig profiel jouw gegevens aanpassen voor toekomstig gebruik.

Lid
Geen lid

Kosten

Kosten basis-activiteit per persoon


Voorwaarden:
  • Tijdens de meeting worden foto's gemaakt die in het Clubblad The Spitfire dan wel op de site en/of Facebook van de organisator en/of TSC worden gepubliceerd.
    Indien een deelnemer (m/v) tegen een dergelijke publicatie bezwaar heeft, wordt hij/zij verzocht dit vóór aanvang van de meeting aan de organisator bekend te maken.
  • Ik ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevulde gegevens t.b.v. de organisatie van dit evenement.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden