Menu Sluiten

Forum

Kilometer teller
 
Notifications

Kilometer teller  

 
Harrie Muller
(@h-b-a-muller)
Lid

Hallo,

Mijn kilometerteller hapert. Onder het rijden geeft hij soms een snelheid aan tussen 0 en 40 km/uur. Wijzer zwabbert dan heen en weer. Ook de teller telt niet meer, behalve op de momenten dat de wijzer zwabbert.

De kabel heb ik inmiddels al gecontroleerd. Deze is nog heel. ook de bevestiging onderin lijkt oké en de aansluiting achterin de kilometerteller ziet er ook goed uit.

Mijn vermoeden is dus dat de kilometerteller niet oké is. Heeft er iemand ervaring mee of nog eventuele tips om dit probleempje op te lossen?

 

Met vriendelijke groet

 

Harrie Muller

Citaat
Geplaatst : 09-08-2016 3:13 pm
Ben Vriens
(@ben)
Lid

Beste Harry

heb laatst ook problemen met mijn kilometerteller naald slaat wel uit dagteller doet het ook maar de teller zelf blijft stil staan.

Ik twijfelde ook aan de kabel en of aansluiting. heb de teller eruit gehaald en open gemaakt, niet kunnen oplossen maar ik heb hem dmv een vierkant houtje wat achterin de klok kan en aan aan de andere kant van het houtje een boortol.

Deze test ging goed naald sloeg uit dagteller deed zijn werk maar in mijn geval de km teller dus niet.

Als je dit zou doen dan weet je dat het niet in de aansluiting bij de teller maar bij de versnellingsbak gezocht moet worden.

succes Ben

ReageerCitaat
Geplaatst : 12-09-2016 6:14 pm
Share: