Menu Sluiten

Forum

Notifications

Maten alu velgen  

 
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

De winter komt er weer aan en dus tijd om weer eens na te denken over de volgende reparatie en verfraaiing. Ik heb mijn zinnen gezet op het aanschaffen van een set alu velgen van het merk WOLFRACE. Met name het oudere type waarbij de velg uitsparingen heeft in de vorm van 4 kromme saucijzenworstjes spreken mij erg aan.

Volgens mij rijden er meerdere clubleden met dit type velg in de rondte dus wellicht dat zij een antwoord hebben op mijn vraag:
Welke velgafmertingen moet ik zoeken ( J-maat ) zodat alles binnen de wielkasten aanloopvrij blijft rollen?

Het liefst wil ik mijn huiidge banden overzetten. Nu ligt er om de stalen velg Michelin Energy 175/70 R13 82T XT1 Tubeless. Kan dat of moet ik ook 4 nieuwe banden in de behgroting meenemen?

Ronald

Citaat
Geplaatst : 30-10-2012 10:46 pm
Ron Breukelman
(@ron)
Lid

Ik betwijfel of je originele Wolfrace velgen kan krijgen, misschien 2e hands. Laat je over de maten eens goed adviseren bij een bandenspcialist. Die kan je precies zeggen welke maten de velgen moeten hebben om nog te passen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 01-11-2012 6:52 pm
fournier
(@fournier)
Lid

kijk eens op www.triumph.nl onder markt. Daar kom je een ad tegen waarin originele wolfrace velgen aangeboden worden. Het winkletje is bij maastricht net over de grens en de verkoper is alleraardigst en cooperatief.
Aangeboden: Wolfrace Magnesium Aluminium. Nu eens geen aluminium kopie, maar de originele WOLFRACE wielen voor spitfire, gt6, vitesse. De wielen zijn in goede staat en compleet met een set nieuwe (speciale) konische ringen en wielmoeren: 500 euro.
Geplaatst door Cai. Blegny Belgique
Contact via email :dyngo@skynet.be

ReageerCitaat
Geplaatst : 02-11-2012 10:58 pm
Share: