Menu Sluiten

Forum

Instelbare schokdem...
 
Notifications

Instelbare schokdempers achterwielen om de kont wat verder omhoog te krijgen  

 
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Hallo,
Wie heeft er ervaring opgedaan met de achterschokbrekers voorzien van een luchtbalgje om de kont van de spit wat verder omhoog te krijgen. Heb paar jaar geleden nieuw veerpakket geinstalleerd omdat bij de oude bladveer hebt bovenste blad was gebroken. Deze nieuwe veren schijnen slapper te zijn dan de originele. Het Meijerink setje zit er al tussen maar ik wil nog een cm omhoog. En aan de rechterzijde het liefst 1,5 cm. Vandaar dat ik uitkom op een schokdemper gasgevuld of de demper met de luchtbalg die je rechts en links apart kan inregelen. Rijd iemand daarmee? Wat zijn de kosten, hoeveel werk is het en wat is het resultaat?
Ronald

Citaat
Geplaatst : 06-05-2016 8:19 pm
henkh
(@henkh)
Lid

Hoi Ronald,

https://www.spitfire.nl/Forum/tabid/64...

Groet Henk

Dit wil niet denk ik, Op een iPad is dit niet te doen. Zoek maar op Monroe, daar kun je lezen hoe ik het ooit heb gedaan.

ReageerCitaat
Geplaatst : 08-05-2016 1:43 am
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Ha Henk,
Dank voor de uitgebreide beschrijving. Duidelijk. Kan me nu herinneren dat ik je een keer gesproken heb tijdens een technische bijeenkomst en toen in je kofferbak de ventielen heb zien zitten. Op de site van triumphexp. Heb ik ook al wat uitleg gevonden.
Groet,
Ronald

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-05-2016 9:32 pm
henkh
(@henkh)
Lid

Graag gedaan.

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-05-2016 10:19 pm
Share: