Menu Sluiten

Forum

Notifications

Even voorstellen  

 
Karel Prinsen
(@karelp)
Lid

Hallo,

Ik ben Karel Prinsen, woon in Made en sinds 1 Januari 2007 lid van de TSC.
Ik heb kort geleden een 1500 TC uit 1978 gekocht die door de vorige eigenaar volledig gestript en gestraald is. Daarna heeft hij hem door een bedrijf mooi en goed laten spuiten.
Technisch gezien moet er (volgens mijn normen) nog veel aan gebeuren en daarom heb ik hem weer volledig gestript en ga ik alle losse onderdelen (muv de carrossrie) stralen/spuiten en dan weer opbouwen. De nodige dingen worden dan vernieuwd.
Het sleutelen is al bijna 45 jaar een hobby van mij en is nog steeds een leuke bezigheid, zeker voor de winterdagen.
De technische forums heb ik uitgebreid gelezen en denk dat ik van deze discussie punten veel voordeel kan hebben bij mijn klus.

Eens komt de dag dat ik weer rijdend de garage uit kan en hoop dan zeker eens mee te rijden met een toertocht. Zonder kapje uiteraard.

Tot die dag moet ik dus nog even door bijten.

Groeten Karel

Citaat
Geplaatst : 06-02-2007 11:48 pm
r.franken
(@r-franken)
Lid

Welkom Karel, je hebt de goede keus gemaakt door een spit te kopen ,het zijn betrekkelijk eenvoudige wagentjes om te restaureren en de onderdelen voorziening is gewoon nog heel erg goed.
mocht je vragen hebben of je wilt weten waar iets thuishoort op je spitfire je mag altijd bij me komen kijken ,ik woon vlakbij je in Prinsenbeek.
Ook ik heb een 1500 tc uit 1977.
Veel succes met de montage.[:)]
Gr René

r.franken

ReageerCitaat
Geplaatst : 07-02-2007 9:06 am
Karel Prinsen
(@karelp)
Lid

Beste René,
Leuke reactie van je. Ik zal er aan denken om je te raadplegen als ik met de handen in het haar in een hoekje van de garage zit.
Ik kom wel eens kijken naar jou Spit, lijkt me leuk en de afstand is inderdaad niet zo groot.

Gr Karel

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-02-2007 4:08 pm
Share: