Menu Sluiten

Forum

Crash gisteren, 27-...
 
Notifications

Crash gisteren, 27-2-2013  

 
Jos Okhuijsen
(@josok)
Lid

Gelukkig is het toch best wel een stevig autootje. Mijn zoon, die het Spitje geleend had om naar Vardo, Noorwegen te rijden, raakte de sneeuwrand met ongeveer 80 km/u. Met als gevolg en salto overdwars in de berm. Het was erg slecht weer, verse sneeuw op ijs. Probeer de wegrand maar eens te zien op de volgende foto's. Zoon is er zonder schade vanaf gekomen. Van de spit zijn het dak en de deuren flink ingedeukt, en is er een heel klein blutsje in de motorkap. Er is geen vervorming van chassis of ophanging te zien. Motortje start en loopt alsof er niets gebeurt is. De chaffeur van de sleepwagen was ook verbaasd, meestal heeft ie nog een uur werk na het bergen van zo een geval om alle plastic onderdelen te verzamelen. Nu kom ik dus even 2 deuren en een hardtop te kort. Geen reden om de Schotland toer te missen dus.

""

""

""""

""

Citaat
Geplaatst : 28-02-2013 3:28 pm
Ron Breukelman
(@ron)
Lid

Jos,

Altijd vervelend dat er wat mis gaat en je weer aan het werk moet om de Spit weer netjes te krijgen. Maar dat gaat je weer snel lukken. Groeten vanuit een koud en sneeuwvrij nederland.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28-02-2013 5:27 pm
fournier
(@fournier)
Lid

Zijn jullie al wat van de schrik bekomen? Het lijkt me een rare gewaarwording wanneer je auto na een koprol in een sneeuwduin tot stilstand is gekomen en je je ogen weer durft open te doen. En als je dan thuiskomt moet je je vader ook nog vertellen dat zijn autootje wat verfrommeld is. Maar, ik begrijp dat jullie je leed als mannen hebt gedragen. Sterkt ermee.

ReageerCitaat
Geplaatst : 01-03-2013 1:03 am
Share: