Menu Sluiten

Forum

accuspark ontstekin...
 
Notifications

accuspark ontsteking inbouwen  

 
B. van der Kolk
(@b-van-der-kolk)
Lid

Hallo,
mijn net aangeschafte spitfire stottert bij het optrekken. Als je het gaspedaal heel rustig intrapt nauwelijks maar bij meer gas geven neemt dat sterk toe.
Mijn vraag: ik wil een accuspark electronische ontsteking inbouwen. Is er iemand die in de buurt van Amersfoort woont en me daarbij, tegen vergoeding, wil helpen.
groet Bert

Citaat
Geplaatst : 15-06-2015 12:20 am
ghertzberger
(@ghertzberger)
Lid

Beste Bert,

Ik wil je aanraden om eerst uit te zoeken wat het probleem is. Dit kan ook gewoon een carburateur (afstellings) probleem zijn.

Het inbouwen van elektronische onsteking zou je probleem misschien niet eens oplossen.

In welke regio zoek je hulp?

Groet,

Gideon

ReageerCitaat
Geplaatst : 15-06-2015 9:55 am
Ben Vriens
(@ben)
Lid

Bert

Het komt nogal eens voor dat er speling op de ontsteking komt waardoor de vervroeging stoots gewijs gaat en dus een haperend effect als resultaat.

Zoals mijn voorganger al aangaf kan het ook in de carburatie zitten , zoals lopen de naalden vrij gaan de schuiven probleemloos etc.

Gr Ben

ReageerCitaat
Geplaatst : 17-06-2015 12:29 am
spit1600
(@spit1600)
Lid

Ben,

Waarom laat je hem niet gewoon bij AccuSpark inbouwen.

Als specialist in elektronische ontsteking én Spitfires moeten wij je probleem kunnen oplossen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-06-2015 2:15 pm
B. van der Kolk
(@b-van-der-kolk)
Lid

Hallo Gideon, Ben en Marco,
bedankt voor jullie reactie. Ik heb vorige week met Marco gebeld en wil op zijn advies een accuspark in laten bouwen. Alleen wil ik geen 120 km naar Venray rijden met een auto die behoorlijk stottert. Vandaar mijn vraag of er iemand is die in de buurt van Amersfoort woont en me daarbij kan adviseren/helpen. Ik las ook het stukje over het stotteren bij een lege tank. Toen ik een proefritje, van 10 minuten maakte, zag ik dat de tank nagenoeg leeg was dus misschien toch vuil in de leiding. Ik zal de leidingen ook even doorblazen misschien is het vervuiling. Er is ook een filter in de benzineleiding aangebracht. Deze ligt horizontaal op ongeveer 20 cm. voor de pomp daar moet dus lucht in blijven staan en dat kan denk ik ook niet goed zijn
De auto is in maart voor de keuring geweest en daarvoor zijn de carburateurs goed afgesteld volgens degene die de verkoop regelde.
Groet Bert

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-06-2015 6:46 pm
Share: