Menu Sluiten

Forum

Weer terug bij de S...
 
Notifications

Weer terug bij de Spitfire-club...  

 
Ronald Cloosterman
(@ronaldcloosterman)
Lid

Hallo allemaal, bij deze wil ik mijzelf graag (opnieuw) introduceren als nieuw lid. Ik ben 42 jaar oud , woon in Oosterhout (N Brabant) en groot liefhebber van oude auto's en motoren. Al bijna 20 jaar geleden kocht ik mijn droomauto, een blauwe Spitfire 1500, en al een half jaar later volgde een knalrode GT6 Mk3. Ik werd gelijk lid van de Spitfire-club en heb met veel plezier meegereden met allerlei ritten, en verschillende events bijgewoond. Vooral de Ardennenrit, waaraan ik 2 keer meedeed met beide Triumphs, was een absoluut hoogtepunt! Aangezien ik geen groot techneut was (en ben) heeft het Technisch Forum van de club mij altijd enorm geholpen met het op de weg houden van mijn "Spitje" en "GT6-je", waarvoor dank ;-).

Helaas moest ik mijn lidmaatschap in 2010 opzeggen, door allerlei (financiele) tegenslag moest ik besparen op alles en nog wat. Hoewel ik vaak overwogen heb mijn "Spitje" en "GT6-je" te verkopen, heb ik dat toch nooit gedaan (dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen). Gelukkig maar, want na een paar zware jaren ging alles weer goed, en inmiddels geniet ik weer met volle teugen van mijn klassieke autootjes (er zijn zelfs een DAF-je en een paar motoren bijgekomen).

Toch dacht ik er tot voor kort nooit aan weer lid te worden van de Spitfire-club (getrouwd, kinderen gekregen, druk gehad).... tot enkele weken geleden! Nu ben ik weer lid, en ik kijk ernaar uit mijn passie weer te delen met andere liefhebbers!

Graag tot ziens, Ronald Cloosterman

Citaat
Geplaatst : 01-03-2019 10:40 am
Jan de Jong
(@jan-de-jong)
Lid

Hallo Ronald

Welkom bij de Triumph Spitfire Club Nederland,: Zondag 28 april 2019 kun je al kennis maken met enkele fanatieke TSC leden tijdens de Tulpen rit

Voor technische vragen moet je natuurlijk bij de TAC zijn die je graag van goed advies ten dienste zullen zijn.

Veel Spitfire plezier

Jan de Jong

Organisator van de 10e Brabant rit of wel rondje Rijen - Rijen

op zondag 7 juli 2019

ReageerCitaat
Geplaatst : 02-03-2019 12:23 pm
Share: