Menu Sluiten

Forum

Terug van weggewees...
 
Notifications

Terug van weggeweest  

 
elmen
(@elmen)
Lid

Niet zozeer nieuw of echt weggeweest maar een tijdje niet actief geweest op het forum. Je kent dat wel, druk, geen tijd en zo. Maar nu toch maar weer eens de inlog in orde gemaakt zodat ik weer mee kan discusseren over, met name, de technische zaken.

Citaat
Geplaatst : 13-04-2011 12:38 pm
fournier
(@fournier)
Lid

Had je al een poosje gemist! Met meer mensen heb je ook 'meer kijk' op de zaken die aan de orde gesteld worden, waardoor er vaak betere antwoorden tevoorschijn komen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 13-04-2011 1:43 pm
henkh
(@henkh)
Lid

Mooi dat je weer terug bent, kan ik gelijk wat vragen. Jij hebt een poosje terug toch het 'front seal block' het zgn. bruggetje vervangen..?

Heb je dat gedaan met het motorblok in de auto.?

groet Henk

ReageerCitaat
Geplaatst : 13-04-2011 11:28 pm
elmen
(@elmen)
Lid

Hallo Henk,

Ja, dat heb ik inderdaad gedaan met het blok in de auto, je kunt het carter er zo onder vandaan halen, geen enkel probleem.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14-04-2011 1:40 am
henkh
(@henkh)
Lid

Hallo Leo,

Dat is goed om te horen, scheelt een hoop werk.

Bij mij lekt de Spit daar ook olie en ben daarom van plan, als de boel toch los gaat, het "bruggetje" te vervangen door een stalen variant.

groet Henk

ReageerCitaat
Geplaatst : 14-04-2011 10:31 pm
elmen
(@elmen)
Lid

Het blijft och een aardig klusje hoor, zeker als je, net als ik, ook de distributie ketting en tandwielen wilt vervangen. Maar goed, met een dagje sleutelen moet het allemaal wel lukken. Hou wel een tube met een goede vloeibare pakking bij de hand (siliconen b.v.) om alles goed dicht te krijgen.

Succes!

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-04-2011 11:46 pm
Share: