Menu Sluiten

Forum

Nieuwe spitfire rij...
 
Notifications

Nieuwe spitfire rijder  

 
Marcel Falke
(@m-r-e-falke)
Lid

Hallo Triumphanten,

Sinds kort ben ik in het bezit van een spit, lid van de club en zal me dus hier even voorstellen.
Mijn naam is Marcel, ben woonachtig in het oosten van de provincie Groningen en anglofiel in hart en nieren.
Auto voor dagelijks gebruik is een Jaguar XJ8, daarnaast staat er al een poosje een 72'er Mercedes coupe op restauratie te wachten.
Ik was al enige tijd op zoek naar iets betaalbaar klassiek, Brits en open en heb de fout gemaakt de eerste Spitfire te kopen die ik heb bekeken.
Gelet op de stickers en de sleutelhanger is de groene MkIV ooit van een (voormalig?) clublid geweest. Mechanisch lijkt het allemaal in orde, cosmetisch is er wel een en ander aan te verbeteren.

Ik zit als kersverse Spitfire owner natuurlijk vol vragen (hoort dat schot zo te trillen?, horen die naden echt zo groot te zijn?, hoort die motor dit geluid te maken?) en hoop via de club mensen te vinden die eens bereid zijn mee te kijken en luisteren en me tips kunnen geven voor een optimale Spitfire experience.

Tot binnenkort,
MarcelClick for bigger (149 kb)

Citaat
Geplaatst : 28-01-2013 2:39 pm
fournier
(@fournier)
Lid

het kenteken kan ik op de foto net niet lezen. wanneer je dat in je volgende bericht meldt kan ik kijken in het register wat ik beheer of er geschiedenis van de wagen te vinden is.
Wanneer je de vragen die bij je opkomen specificeert en -mogelijk- foto's erbij geeft, kunnen we wellicht je van antwoorden dienen die voor jou iets opleveren.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28-01-2013 5:24 pm
Share: