Menu Sluiten

Forum

Nieuw op het forum.
 
Notifications

Nieuw op het forum.  

 
Renco Spoor
(@r_spoorziggo-nl)
Lid

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op het forum en weer sinds kort (2 jaar nu) lid. Ik heb mijn Spitfire, een witte 1500 uit 1978, aangekocht toen ik 17 jaar oud was in 1986.

Vanaf die tijd heb ik jaren bij de spitfire club gezeten. Ik heb mijn auto toen gekocht op het spitfire weekend welke toen jaarlijks op Klein Vink in Arcen gegeven werd. Dit was toen een erg leuke tijd echter door tijdgebrek, familiemstandigheden en werk kwam mijn hobby op een laag pitje te staan.
Nu sinds twee jaar weer opnieuw lid te zijn kan ik eens kijken wat er allemaal in de tussentijd veranderd is.

Groetjes Renco

Citaat
Geplaatst : 10-11-2013 1:41 pm
Gerald Rutten
(@g-ruttenversatel-nl)
Lid

Hoi Renco, jij was er ook vroeg bij! ""

Er zal niet zo heel veel verranderd zijn denk ik, spitjes blijven spitjes. Belangrijkste nieuwigheid zal de sociale media zijn, forum's als deze waar héél veel ervaring gedeeld kan worden in een handomdraai. Sleutelend in je garage hoef je niet te wachten tot er een technische meeting is oid, effe vraagje stellen op het forum en je hebt zó een aantal antwoorden te pakken.

Heeft je 1500 altijd binnen gestaan?

Grt,

Gerald

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-11-2013 2:43 pm
Gerald Rutten
(@g-ruttenversatel-nl)
Lid

Dubbele post....

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-11-2013 2:43 pm
Renco Spoor
(@r_spoorziggo-nl)
Lid

Hoi Gerald,

Ik kon helaas door omstandigheden niet eerder reageren vandaar nu pas.

Met de social media is het inderdaad een hele vooruitgang. Dit is een hele uitkomst. Je hoeft niet meer te wachten op je vragen tot een meeting of dergelijke.

Mijn Spit heeft altijd binnen gestaan heerlijk verwarmd gebroederlijk langs zijn rode broertje "" (een 1500 van 1977). Beiden zijn niet in topconditie maar in een goede rijdende staat. In de winter komen ze niet buiten. (op een kerstfoto na natuurlijk "" ).

Groetjes Renco

ReageerCitaat
Geplaatst : 21-11-2013 6:08 pm
Share: