Menu Sluiten

Forum

Nieuw lid uit Heems...
 
Notifications

Nieuw lid uit Heemse  

 
josmuis@xs4all.nl
(@josmuisxs4all-nl)
Lid

Goedendag,

Mijn naam is Jos Muis , 51 jaar en ben sind 28-8-2013 in bezit van een groene Spitfire. Het was mijn leukste aankoop sinds jaren.

Ik keek altijd al naar cabrio's, maar ja een gezin, opgroeiende kinderen en open auto is niet voor de hand liggend in het oosten. Slecht openbaar vervoer. Maar nu de kids grooet zijn mag het er van komen. Na wat zoeken viel ons een leuke spit en na wat overleg is deze aangekocht. De auto is technisch in goede conditie, roest vrij, alleen de lak is verkeerd aangebracht (met een roller). Mijn jongste zoon heeft binnen een week een spuiter geregeld. Maar dit wordt pas gedaan na oktober 2014. In de tussen tijd wordt het zoeken naar passende stoelen en nodige onderdelen om de auto wat netter te maken en de rijcondities te verbeteren. Er zitten foute banden onder de auto. Hiermee is al rekening gehouden met de aankoop.

Tot nu toe al 1200 mijl in gereden zonder problemen. Contact om en bij de eertse slagen start de moter moeiteloos en rijden maar.

Ik hoop de spitfire in nog betere conditie te krijgen en het enthosiastme met meedere te delen.

Groeten,

Jos Muis

""

Citaat
Geplaatst : 10-11-2013 12:53 am
Gerald Rutten
(@g-ruttenversatel-nl)
Lid

Hoi jos, enthousiamsme is altijd goed te delen, zéker op zo'n forum als deze. Ik ben ook net pas lid maar heb nu al veel hulp bij een ontstekings probleempje. Prachtig waar zo'n forum goed voor is.

Groetjes,

Gerald

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-11-2013 2:36 pm
Ron Breukelman
(@ron)
Lid

Jos,

Welkom op dit forum. Gefeliciteerd met de aankoop van je spit. We hopen je op meetings tegen te komen

ReageerCitaat
Geplaatst : 12-11-2013 1:26 am
Share: