Menu Sluiten

Forum

Nieuw lid uit Apeld...
 
Notifications

Nieuw lid uit Apeldoorn  

 
Jan Peter Mulder
(@janpeter-muldergmail-com)
Lid

Goedendag,

Even voorstellen: Mijn naam is Jan Peter Mulder en ik woon in Apeldoorn.

Zo'n week of acht geleden, na veel wikken en wegen of ik een MG-F zou gaan aanschaffen (geen oldtimer), kwam ik op internet een Triumph Sptfire tegen. Deze auto heb ik eigenlijk zonder veel nadenken gekocht (natuurlijk wel zo goed mogelijk gekeken of er geen enorme verborgen gebreken aanwezig waren). En nu ben ik de trotse eigenaar van een rode Spitfire Mk IV uit 1972. In de afgelopen weken heb ik al veel plezier gehad met het autootje, zowel op het vlak van sleutelen als touren. Ik heb ondertussen al meegedaan aan de Drenthe meeting en ben ook in olst aanwezig geweest bij de technische meeting.

Zoals gezegd woon ik in Apeldoorn, als er mensen in de buurt van Apeldoorn zijn die het leuk vinden om met meerdere Spitjes rond te rijden dan hoor ik dat graag (ook al moeten we de aandacht van de bewonderaars verdelen 😉 )

Misschien tot ziens!

Citaat
Geplaatst : 22-05-2013 2:22 pm
fournier
(@fournier)
Lid

Je leest wel eens dat het aankopen van een liefhebberij-autootje met name eem kwestie is van 'impuls'. Daarvan afgeleid is het woord 'impulsief'. Zo kan het je overkomen dat je op zoek bent naar een MG F en je thuiskomt met een Spitfire. Psychologie moet toch wel een heel interessant vak zijn.
Uit je verhaaltje te lezen ben je er wel 'goed' mee bezig. Wat je gedaan hebt volgens je verhaal was bepaald 'aanbevelenseaardig'. Op deze manier kan je echt plezier aan je wagentje beleven.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22-05-2013 8:37 pm
Jan Peter Mulder
(@janpeter-muldergmail-com)
Lid

Het was inderdaad een impuls-aankoop. En plezier van mijn wagentje heb ik zeker.

ReageerCitaat
Geplaatst : 24-05-2013 9:55 pm
Herman Naber
(@a-herman)
Lid

Hoi Wim,

Leuk dat je weer lid geworden bent. Je ziet maar weer oude liefde roest niet. Alhoewel? je schrijft dat er wat werk aan de auto is. Vast ook aan de carrosserie. Voer voor veel leesstof dus.

groeten Herman

ReageerCitaat
Geplaatst : 06-06-2013 9:50 pm
fournier
(@fournier)
Lid

De vorige eigenar heeft zeer veel) koolteer gebruikt als roestwerend middel. Omdat dit op een roestondergrond loslaat moet ik het teer nu vervangen door Hammerite. Dat stemt ook beter overeen met de oorspronkelijke kleur van de auto: 'wit'.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07-06-2013 7:33 pm
j.buitenhuis
(@j-buitenhuis)
Lid

hoi wim welkom bij de club

op zoek naar mede spiters uit apeldoorn

nou je heb er weer een gevonden

ik kom uit ugchelen

en rij nu ook naa lange tijd in mijn spit

heb de apk op 24-06-2013 laten uitvoeren en kan nu rijden

nu maar hopen op mooi weer

dan komen we elkaar wel tegen

gr johan

ReageerCitaat
Geplaatst : 04-07-2013 12:02 am
Jan Peter Mulder
(@janpeter-muldergmail-com)
Lid

Hoi Johan,

Er gaan nu twee draadjes door elkaar, Ik ben Jan Peter uit Apeldoorn en Wim wordt ook in dit draadje genoemd 🙂 Wim woont volgen mij niet in Apeldoorn.

Leuk om te horen dat er nog een Spit in Apeldoorn rijdt, welke kleur heeft jouw auto? Mijn auto is rood en rijdt gelukkig weer. Heb door een reparatie helaas met het mooie weer niet kunnen rijden maar de nieuwe kruiskoppelingen en Trunnion bussen zitten er nu onder en de klopgeest heeft mijn spit verlaten.

Ik ga zondag naar de Triumph meeting in Doorn met de Spit, als jij ook gaat kunnen we misschien achter elkaar aanrijden.

Groeten, Jan Peter.

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-07-2013 10:57 pm
Share: