Menu Sluiten

Forum

Het tegenovergestel...
 
Notifications

Het tegenovergestelde van voorstellen  

 
elmen
(@elmen)
Lid

Hallo Spitfire vrienden,

Ik ga afscheid van jullie nemen, na 7 jaar Spitfire rijden en lidmaatschap van de club is het er toch van gekomen, we hebben een andere hobby auto gekocht. Hiermee is een reeds 11 jaar gekoesterde droom in vervulling gegaan, de auto is namelijk een Toyota MR2 van het laatste model (2000-2007) Vanaf het moment dat ik die voor het eerst zag bij de dealer (onze dagelijkse auto is al heel lang een Toyota) heb ik de wens gehad om er een te bezitten en dat is nu gerealiseerd. We hebben de afgelopen 7 jaar heel veel plezier beleefd met onze Spit en ons lidmaatschap van de TSC en de Spit was voor ons de kennismaking met het cabrio rijden, daar zijn we voorgoed aan verslaafd geraakt. Het leukst vonden we de meetings en de daar bij behorende contacten met andere leden en dat gaan we zeker missen want de TSC is vooral een gezellige club. Wellicht schrijven we ons nog in voor de Brabant rit (als dat tenminste mag met een Toyota) we zijn tenslotte nog lid tot het eind van het jaar.
Voor de geinteresseerden onder jullie, ik heb mijn Spitje ingeruild op de MR2 en hij staat nu bij Auto Kraaij in Harderwijk en die zal er ook wel weer van af willen, de regelmatige meeting bezoekers zullen hem misschien wel eens gezien hebben: een rode MK4 met overdrive in prima staat en er is een hardtop bij.
Tot het eind van het jaar zullen jullie me misschien nog wel eens op het forum tegenkomen en misschien nog in Rijen op 10 juli maar in ieder geval alvast bedankt voor de gezelligheid en tot ziens.

Citaat
Geplaatst : 25-06-2011 7:09 pm
Cor Voerman
(@voerpijl)
Lid

hallo leo,

wat jammer,ik zal je goede antwoorden op vragen missen.

maar je hebt wel wat mooi's uitgekozen,houd hem heel en veel plezier ermee.

groet cor

ReageerCitaat
Geplaatst : 26-06-2011 11:45 pm
Jan de Jong
(@jan-de-jong)
Lid

Beste Elmen

Jammer dat je na 7 jaar afscheid van je Triumph Spitfire hebt genomen en voor een Toyota MR2 bent gegaan. Ik zelf als techneut heb vaak genoten van je goede technische adviezen en omschreven op jou manier kort maar krachtig

Graag verwachten we je met je nieuwe aanwinst ofwel Toyota MR2 bij de inschrijf tafel op 10 juli 2011 bij de 2e Brabant rit ofwel Rondje Rijen Rijen

ReageerCitaat
Geplaatst : 05-07-2011 11:37 pm
elmen
(@elmen)
Lid

Hallo Jan,

Dank voor je compliment, ik heb het altijd leuk gevonden mijn technische kennis te delen met anderen en op die manier wellicht anderen te helpen. We hebben weliswaar nog niet ingeschreven voor de Brabant rit maar als het enigszins mogelijk is komen we wel, we vonden het vorig jaar een heel geslaagde rit. Dus waarschijnlijk tot zondag en hopelijk weer met mooi zonnig weer, net als vorig jaar.

ReageerCitaat
Geplaatst : 06-07-2011 12:09 am
elmen
(@elmen)
Lid

Hallo allemaal,

Het jaar is bijna ten einde en daarmee ons lidmaatschap van de TSC, zoals ik al eerder aangaf. We hebben onze MR2 inmiddels zo'n half jaar en hebben er alweer een paar duizend km mee gereden, tot volle tevredenheid moet ik zeggen. Natuurlijk mag je de MR2 niet met een Spitfire vergelijken, er zit ongeveer 30 jaar auto ontwikkeling tussen, maar het rijdt toch wel erg lekker en de wegligging is absoluut geweldig. We willen graag iedereen bedanken voor de gezellige tijd die we bij de TSC hadden en wensen jullie allemaal een goed en gezond 2012 met nog vele zonnige en veilige ritten in je Spitje, GT6 of welke andere hobby auto dan ook.

ReageerCitaat
Geplaatst : 23-12-2011 8:30 pm
Karel Prinsen
(@karelp)
Lid

Hallo Leo,

Ik wens je veel veilige kilometers met je MR2 en bedankt voor je goede bijdrage in het forum. Ik zal je antwoorden missen.

Groet Karel

ReageerCitaat
Geplaatst : 23-12-2011 11:56 pm
Share: