Menu Sluiten

Forum

Groentje in Spitfir...
 
Notifications

Groentje in Spitfireland  

 
wbroekman
(@w-broekman)
Lid

oud

Citaat
Geplaatst : 19-05-2011 11:09 am
Jos Okhuijsen
(@josok)
Lid

Welkom in de club en welkom op het forum.

Je spit ziet er prachtig uit, zelfs de banden zijn mooi zwart "". Zo te lezen heb je de spitkoorts ook goed te pakken. Het is nog een auto waarbij geen computer aan te pas komt, je mag het nog helemaal zelf doen. En dat is echt leuk als je in andere autos alleen nog maar de computer mag besturen. En ook zelf sleutelen hoort er bijna bij. Het is denk ik ook de gemakkelijkste auto om dat sleutelen te leren en te doen. En er plezier in te krijgen. Ik hoop je op de Stichtse Rijnlandentocht te zien, ik ben ook nog nooit op een meeting geweest, en digitaal geworden toen de eerste flipflop op de markt kwam ""

ReageerCitaat
Geplaatst : 19-05-2011 12:10 pm
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Wouter,

Welkom bij de club. Ziet er strak uit en fantastisch mooie kleur. Zodra het motortje het doet zoals het moet doen begint het plezier pas echt. Ben zelf nu 4 jaar in het bezit voor een rood exemplaar uit 1979 en tot nu toe veel geleerd, veel geknutseld, veel aangepast en uiteraard veel gereden. Het mooie weer komt er weer aan dus de garagedeuren gaan dit weekend weer wijd open!

Ronald

ReageerCitaat
Geplaatst : 20-05-2011 11:20 pm
wbroekman
(@w-broekman)
Lid

🙂

5 juni ben ik erbij!

ReageerCitaat
Geplaatst : 27-05-2011 10:00 pm
Karel Prinsen
(@karelp)
Lid

Hallo Wouter,

Welkom bij de club en ik hoop dat je veel plezier mag beleven aan je nieuwe hobby. Het is wel handig als je inderdaad je best gaat doen om e.e.a. zelf te doen aan technisch onderhoud en reparaties. Dat is leuk en je leert steeds weer wat erbij. Volgens mij ben je leergierig genoeg.

Ik heb een Spit 1500tc van 1978 en heb die totaal gereviseerd. Dat heeft twee winters aan tijd gekost, maar de voldoening is meer dan de moeite waard.

De reden dat ik wat later antwoord is dat ik met vakantie in Portugal ben en niet overal wifi heb.

Groeten Karel

ReageerCitaat
Geplaatst : 29-05-2011 2:18 pm
Share: