Menu Sluiten

Forum

Even voorstellen
 
Notifications

Even voorstellen  

 
Paulmirk
(@p-stolk)
Lid

Hallo mede Spitters.

Mijn naam is Paul en woon in Monnickendam.Na vele jaren wensen ben ik sinds kort eigenaar van een witte spitfire 1500TC uit 1980.

Ik ben een aantal jaren geleden reeds meerdere jaren lid geweest met de intentie een spitfire aan te schaffen. Andere zaken op het levenspad hebben de uiteindelijke aanschaf vertraagd. Ik ben al jaren een groot fan van de engelse klasiekers en nu is het er dan toch van gekomen.

De spit die ik heb overgenomen van een collega is een binnenslaper. De auto heeft tien jaar in een container in een loods van een verhuisbedrijf gestaan.

Nu is stilstaan zo'n beetje het ergste wat je een auto kan aandoen en daarmee liggen er een aantal stevige klussen in het verschiet. Ik heb ca 11 jaar geleden de collega geholpen met de aanschaf en destijd de auto goed bekeken. De auto is rijdend de container ingegaan.

De body heeft niet geleden in de opslag, de plekjes die er toen waren zijn niet erger geworden en de body is hard. Mijn eerste check geeft hoop de motor is los, maar voordat ik de startmotor ook maar een keer rond laat gaan ga ik eerst het brandstof systeem reinigen en daar waar nodig zaken vervangen. Klus 2 is een totale revisie van het remsysteem. Daarna auto naar de apk en dan ga ik eerst maar eens een seizoen genieten.

Inmiddels heb ik al weer het een en ander op het forum doorgenomen en vastgesteld dat de kennis zoals die jaren geleden aanwezig was er nog is. Helaas is toenmalig lid van TAC uit mijn woonplaats niet meer aanwezig, maar ik ben er van overtuigd dat ik de spitfire weer op de weg krijg.

Voor nu sluit ik af maar ik zal regelmatig op het forum op zoek zijn naar info

Citaat
Geplaatst : 30-01-2013 11:32 pm
Ron Breukelman
(@ron)
Lid

Geweldig ! Weer welkom in de club. Succes met de auto.

ReageerCitaat
Geplaatst : 31-01-2013 7:52 pm
henk.t.a.c.
(@henk-t-a-c)
Lid

Beste Paul,

Namens de TAC heet ik je wederom van harte welkom bij de Spitfire Club.

Als je vragen of technische problemen hebt met je witte Spitfire kun je altijd de mensen van de TAC benaderen ,per telefoon of mail.

Vriendelijke groet,

Henk Meijerink.

Woordvoerder TAC.

ReageerCitaat
Geplaatst : 31-01-2013 9:10 pm
Share: