Menu Sluiten

Forum

Even voorstellen
 
Notifications

Even voorstellen  

 
Herald Hoevers
(@h-hoevers)
Lid

Ja, ook ik zal me ff voorstellen. Ik ben Herald Hoevers uit Enschede. Ik ben sinds september eigenaar van een rode Mk4, 2 januari 1975. De bedoeling is om er eerst weer APK op te krijgen en mee rond te rijden komend voorjaar. Hij heeft bij de vorige eigenaar vele jaren stilgestaan dus er moet echt het een en ander aan gebeuren, zowel technisch als optisch. De remmen zitten vast, electrisch klopt er het een en ander nog niet, stoelbekleding is kapot links en de rode lak is dof. Ik hoop dat het me lukt met de enigszins beperkte kennis die ik heb van auto's. Als alles technisch in orde is dan wil ik het interieur netjes maken en het wagentje laten spuiten. Mochten er Spitjes in de regio zijn waar ik eens mag kijken dan zou ik dat leuk vinden.

Citaat
Geplaatst : 17-12-2012 12:10 am
Simon Hoevers
(@s-hoevershome-nl)
Lid

Herald,

welkom Herald, en gefeliciteerd met de MK4, en met je achternaam natuurlijk.

Lijkt er op dat we ergens familie zijn, misschien leuk om eens uit te pluizen.

in ieder geval veel plezier op het forum, ik ben zelf ook nog vers, en kan je vertellen dat er veel te lezen is over de spit's.

groeten Simon Hoevers uit Bergen op Zoom

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-12-2012 9:08 am
Herald Hoevers
(@h-hoevers)
Lid

Hoi Simon, ik had al gezien dat er een naamgenoot lid was. Leuk... Die naam komt niet zo veel voor dus ergens zullen we een gemeenschappelijk familielid hebben. Ik las dat jij ook, net als ik, nog behoorlijk wat werk aan het spitje hebt. Ik heb een tijdje geleden een peugeot cabrio gehad maar die is met mijn ex meegegaan, ik mocht de benz houden... Ik wou toch weer graag een cabriootje en zo'n engels sportwagentje heb ik altijd mooi gevonden. Een Healey vind ik echt super maar dat past niet helemaal bij mijn portemonnee. Een spitje is betaalbaar. Ooit heb ik een Mini gehad en helemaal uit elkaar gehaald en opgeknapt. Ik weet niet alles van auto's maar ik ben niet bang om wat te leren dus ook met dit wagentje komt het wel goed denk ik. Mijn spitje heeft vele jaren stilgestaan dus er werkte weinig meer. Motortje loopt ondertussen weer en ik ben nu met het electrisch bezig. Zekeringkastje was kapot en daar hebben ze zwevende zekeringen tussen gezet. Dat ga ik weer origineel maken. Ook zit er niet-originele bedrading overal, ik vermoed van verstralers of zo, dta gaat er ook weer uit. Daarna zijn de remmen aan de beurt want die zitten vast. Daarna gaan we een APK proberen...

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-12-2012 12:16 pm
Share: