Menu Sluiten

Forum

collega's gezocht i...
 
Notifications

collega's gezocht in de buurt van Tholen of halsteren/ Bergen op Zoom  

 
Bart Gillis
(@b-gillis)
Lid

Omdat deze club geen "openbaar" register heeft, even op deze manier; zijn er in Tholen of nabijheid (Halsteren, Bergen op Zoom) clubleden? Ik zoek wat technisch onderlegde sparringspartners om mijn project mee door te spreken.

Ik ben redeljk handig, maar vaak zit het in de finesses. Heb een paar maanden geleden een redelijk goede spitfire 1500 (1978) gekocht, ben hem nu op punten aan het in orde brengen.

Ik zoek dus wat ervaren technische mensen in de buurt om het een en ander door te spreken van "hoe pak je dit nu aan" ?

gr.
Bart Gillis
Tholen
06-83967128 (bellen!!)

Citaat
Geplaatst : 18-04-2015 1:53 pm
wnelissen
(@w-nelissen)
Lid

Hoi Bart,
Ik woon in Berrege (voor jou bekent), kan je omschrijven wat je echt zoekt aan vakkennis. Twee weten meer als één maar kan zelf bv. niet lassen. Dus omschrijf het even.
Gr. Wil

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-04-2015 8:48 pm
Bart Gillis
(@b-gillis)
Lid

He Wil,

Bedankt voor je reactie. Ik heb zelf een redelijke algemene technische kennis (zeker mechanisch). De spitfire 1500 die ik gekocht heb is redelijke tot goed. Om deze wagen ook betrouwbaar te maken wil ik het een en ander doorlopen en verbeteren. te denken aan;
Electrische bedrading; alles goed laten verbinden en overbodige draden eruit (ja...... zoals b.v. een niet werkende alarminstqallatie).
Mechanisch wil ik de spitfire olielekkagevrij maken, evt. een loodvrije kop erop en andere carburateur voor wat extra power. Alle plaatsen met mogelijke speling bekijken en daar waar nodig andere lagers erin of zo. Daar heb je een beetje spitfire ervaring voor nodig denk ik.
Het plaatwerk is goed. Wel wil ik nog (gedeeltelijk) het tapijt vervangen met evt. geluiddempende ondervullnig of zo. De bedoeling is om 2015 te gebruiken om hem in orde te krijgen en in zomer 2016 naar zuid frankrijk te kunnen. Dan moet hij wel betrouwbaar zijn. Kortom, ik zoek een college sleutelaar die wat meer specifieke Spitfire ervaring heeft om wat gedachte te kunnen uitwisselen zodat ik dingen op de goede manier aanpak.
gr
Bart

ReageerCitaat
Geplaatst : 19-04-2015 8:24 pm
Ben Vriens
(@ben)
Lid

beste Bart

Ondanks dat ik geregeld op dit forum kijk en er zelf ook aan deelneem, is me je vraag geheel ontgaan ik ben ook woonachtig in bergen en bezit tweemaal eem mk3 waaraan ik natuurlijk, het blijft Brits, met regelmaat moet en wil sleutelen.

Als je nog steun of info wilt lees ik het wel op dit forum waarna we eventueel verder kunnen afspreken

Groeten Ben

ReageerCitaat
Geplaatst : 19-05-2015 10:52 pm
Bart Gillis
(@b-gillis)
Lid

Beste Ben,
Bedankt voor je aanbod, Ik maak er graag gebruik van. Ik heb je gemaild.

Beste Wil,
Ondanks een aantal pogingen en SMS krijg ik geen contact. Wellicht doe ik iets fout. Zou je contact met mij kunnen zoeken? Ik heb ook geen mailadres van je. Alvast bedankt.

gr

Bart Gillis

ReageerCitaat
Geplaatst : 30-05-2015 11:53 am
André Habing
(@a-habing)
Lid

Bart,

Heb s'avonds wel ff tijd tot 31 juli in Hellevoetsluis

gr

andré habing

emmen

06-53281063

a.habing@hetnet.nl

ReageerCitaat
Geplaatst : 31-05-2015 3:07 pm
Bart Gillis
(@b-gillis)
Lid

Beste André,

Bedankt voor je aanbod, maar intussen heb ik 2 Triumph enthousiastelingen gevonden in de buurt (Bergen op Zoom). Dat is wel even iets dichter bij dan Hellevoetsluis.

Maar, nogmaals bedankt voor het aanbod!!

Met vriendeljke groet,

Bart Gillis

ReageerCitaat
Geplaatst : 31-05-2015 9:55 pm
Share: