Menu Sluiten

Forum

Beste leden ik wil ...
 
Notifications

Beste leden ik wil mezelf graag voorstellen.  

 
Erwin Evertzen
(@e-evertzen)
Lid

Ik ben Erwin Evertzen 49 jaar oud en zowel zakelijk als privé actief in de oldtimers. Ik ben van jongs af aan al liefhebber van Triumph Spitfire's en dat heeft er voor gezorgd dat ik fanatiek oldtimer liefhebber ben geworden. Ik kon van mijn hobby mijn werk maken toen ik in dienst trad bij PietMozes auto restauraties in Heerenveen waar ik werkzaam was als chef monteur. Na het stoppen van het bedrijf van Piet Mozes ben ik in februari 2016 voor mezelf begonnen onder de naam Evertzen Classics waar ik in een pand in Joure verder ben gegaan in het onderhouden en repareren van Engelse oldtimers. Per 1-1- 2019 open ik een groter pand wederom in Heerenveen om zo mijn hobby bedrijfsmatig uit te kunnen voeren. Ik hoop dan ook mijn Spitfire MK4 1500 af te kunnen maken om komende zomer met de club ritten deel te kunnen nemen.

Vriendelijke groet Erwin Evertzen

www.evertzenclassics.nl

Citaat
Geplaatst : 08-12-2018 11:41 pm
Herman Naber
(@a-herman)
Lid

Hoi Erwin, welkom bij de club van alleen maar liefhebbers van de Triumph Spitfire en GT6. Mooie website en succes met je nieuwe pand in Heerenveen. Al lid van onze Facebook pagina?

Herman

ReageerCitaat
Geplaatst : 13-12-2018 1:52 pm
Bennie Buiting
(@bennie)
Lid

Hallo Erwin,

Mooi dat je zo'n stap heb genomen, wens je succes met je nieuwe locatie.

En we zien elkaar wel bij een van de mooie ritten die de leden uit zetten.

Gr Bennie 

ReageerCitaat
Geplaatst : 20-12-2018 9:24 pm
Martin Roos
(@roos-malme-com)
Lid

Hoi Erwin, welkom bij de club. We zijn benieuwd naar je Spit😉 misschien ontmoeten we elkaar bij een van onze meetings in de zomer als je Spit klaar is. Succes met het nieuwe pand. 

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-01-2019 10:47 pm
Share: