Menu Sluiten

Forum

Notifications

storing  

 
hamvanderheijden
(@hamvanderheijden)
Lid

Hallo spitters, 'n paar weken geleden heb ik een bericht geplaatst i.v.m. een storing, nou ik ben er inmiddels uit (denk ik / hoop ik ) de bovendste zekering knalde er telkens uit als ik het contact aanzette, nou het zat hem in de kabelboom,misschien 'n breuk of zoiets, ik heb een omleiding gemaakt van de zekering naar de schakelaar en vandaar weer naar de ruitenwissermotor, daarna is de zekering heel gebleven! alles werkt weer behalve de achteruitrijlichten, dit zit hem waarschijnlijk in de schakelaar, moet ik hiervoor de tunnel verweideren of kan ik hier van onderaf bij? en kan mij trouwens iemand vertellen of de achteruitrijverlichting moet werken voor de keuring?anders laat ik dit zitten tot de winter, of ik maak hiervoor een schakelaar met verlichting erin op het dachboard
bedankt nog voor jullie meedenken en groeten, harrij...........

Citaat
Geplaatst : 26-05-2008 12:05 am
elmen
(@elmen)
Lid

Voorzover ik weet is achteruitrijverlichting geen eis voor de APK maar als het via een aparte schakelaar op het dashboard werkt wordt het afgekeurd! Het mag namelijk alleen branden als de achteruit is ingeschakeld.

Grtz. Leo

ReageerCitaat
Geplaatst : 26-05-2008 2:01 am
hamvanderheijden
(@hamvanderheijden)
Lid

O.K. Leo, laat ik de schakelaar op het dachboard achterwege, voorlopig maar zonder achteruitrijverlichting dan, hij kan nu naar de keuring!
bedankt, groet Harrij

ReageerCitaat
Geplaatst : 27-05-2008 12:19 am
Share: