Menu Sluiten

Forum

Notifications

Super 98 MLV  

 
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Vandaag de tank weer leeg gereden ( wat wil je met dit uitzonderlijke weer ! ) en bij een ESSO station uitgekomen. Op zoek naar Super Ron 98 waar ik dan altijd de loodvervanger in de juiste verhouding aan toevoeg. Nou zag ik bij de pomp staan Super 98 MLV. Navraag bij de pompbediende leerde me dat de afkorting MLV "met lood vervanger" betekende en dat dit speciaal voor klassieke auto's was. Had ik toch bijna mijn loodvervanger er apart nog bijgegooid! Iemand ervaring met met deze benzinesoort van ESSO?

Ronald

Citaat
Geplaatst : 25-04-2011 8:49 pm
wbroekman
(@w-broekman)
Lid

Hoi Ronald,

Ik ken het niet, wel interessant. Heb je het al getankt? Ik tank altijd bij Q8 omdat ze daar nog super hebben en gooi er dan loodvervanger bij. Alles-in-1 zou wel handig zijn!

ReageerCitaat
Geplaatst : 17-08-2011 8:34 pm
kees-b
(@kees-b)
Lid

Hoi Wouter,

Er is allerlei loodvervanger met octaan booster te krijgen hoor, ik heb nu geloof ik flesjes van Castrol achterin liggen maar wat ook veel gebruikt wordt is spul van Millers. Erg handig want 98 met loodvervanger is hier in de wijde omtrek niet meer te tanken!

Groeten

Kees

ReageerCitaat
Geplaatst : 18-08-2011 9:31 pm
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Wouter,

Ik heb het niet getankt en dus geen ervaringen. Ik houd het voorlopig bij normaal 98 en een scheutje loodvervanger erbij.

Ronald

ReageerCitaat
Geplaatst : 20-08-2011 8:26 pm
Share: