Menu Sluiten

Forum

stoelbekleding
 
Notifications

stoelbekleding  

 
Joost Oosterbroek
(@g-w-j-oosterbroek)
Lid

L.S.

Ik ben aan het kijken naar nieuwe hoezen voor mijn stoelen, in de linker komen scheurtjes.

Heeft iemand ervaring met de hoezen van Parklane Classics?

Mvg

Joost

Citaat
Geplaatst : 13-04-2013 2:30 am
fournier
(@fournier)
Lid

Het is een bekend verhaal dat Kees Reehorst in Zuidland jaren geleden besloot om in de lacune te voorzien om voor Spitfire's stoelbekledingen te laten maken. In de Triumph clubs werd ach en wee geklaagd dat iedereen zijn stoelen zo versleten waren dat je op het ijzeren frame moest zitten, want; nieuwe bekledinegn waren niet te verkrijgen. Kees maakt er werk van en hij liet zich een stapel nieuwe schuimrubber stoelvullingen maken en de bij behorende bekledingshoezen. Daarmee heeft hij echt de 'blitz' gemaakt.
Natuurlijk kan je Engelse leveranciers van het internet af schuimen die je beloven dat ze leveren wat je denkt nodog te hebben.
Maar waarom al die moeite te doen wanneer Kees je die gewoon kan leveren. Rijd er heen of mail om te zien of je daar 'evengoed' geholpen wordt.

ReageerCitaat
Geplaatst : 13-04-2013 8:50 pm
Jos Okhuijsen
(@josok)
Lid

Park Lane Classics heeft mijn deurkaarten geleverd, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product en de vlotte levering. Stoelbekleding zijn zij later pas gaan doen, en ik kan daarover dus niets zeggen. Maar als er dus seen goede locale leverancier is?

Groetjes,

Jos

ReageerCitaat
Geplaatst : 13-04-2013 10:23 pm
Share: