Menu Sluiten

Forum

APK adres nodig in ...
 
Notifications

APK adres nodig in Utrecht  

 
koos
 koos
(@koos)
Lid

Beste medespitters,

Tot en met de vorige APK ging ik altijd naar mijn vertrouwde APK adres in Eindhoven. Was prettig, kon er gedurende de keuring bijblijven en waar nodig zelf 'kleine zaken' herstellen.

Maar goed, ik woon al een tijdje in Utrecht en heb besloten dat ik nu ook toe ben aan een nieuw APK adresje waar ik ook zelf bij kan blijven tijdens de keuring en waar men beseft dat een auto van bijna 50 jaar oud anders is dan een moderne auto.

Dus, wie heeft er aanraders?

Als dit niet op dit forum vermeld zou mogen worden, mail me dan even op: info@spitfirecentral.nl

Alvast bedankt!

Koos

Citaat
Geplaatst : 06-04-2012 1:02 pm
fournier
(@fournier)
Lid

Met een glimlach heb ik je bericht gelezen. Al jaren heb ik heel aangename ervaringen bij Garage Jan Donker op het Strijkviertel in De Meern. Jan is enkele jaren geleden overleden, maar zijn vrouw en dochter zetten deze (eenmans?-zaak) onverdroten voort. Van oudsher zijn zij op Engelse auto's georienteerd. Ze hanteren een bescheiden tarief en hebben (nog) een groot onderdelen magazijn. Rijd er eens langs om een indruk te krijgen en wanneer het je niet afstoot, ga naar binnen en praat met die vrouwen. Ik ga er ook heen voor wissewasjes en wordt altijd uitstekend geholpen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 06-04-2012 2:19 pm
Ronald de Groot
(@jodokus)
Lid

Koos,

Ik heb goede ervaringen met garagebedrijf Hartendorp. Deze zitten op de provinciale weg tussen Utrecht en Hilversum ter hoogte van Maartensdijk. Echt een garage zonder poespas en monteurs van het "oude stempel". Mijn Spitfire gaat daar iedere 2 jaar voor de APK keuring en binnenkort gaan we daar de remleidingen vervangen. De eigenaar heeft in de jaren 70 triumph verkocht en onderhouden vandaar de kennis en know-how. Ook daar kan je eens langsrijden en een babbeltje maken met de 2 monteurs en/of APK keurmeester.

Adres: Utrechtseweg 259-261
1213 TR HILVERSUM
Telefoon: (035) 577 20 45
Fax: (035) 577 14 31

Succes met de keuze

Ronald

ReageerCitaat
Geplaatst : 06-04-2012 3:20 pm
koos
 koos
(@koos)
Lid

Fournier,

Ik kan niets anders zeggen dan geweldig! Erg fijn APK adresje, zeker voor herhaling vatbaar!

Meteen een rondleiding gehad door het pand, indrukwekkend hoor!

Ik kan het iedereen aanraden die rond Utrecht de Spitfire moet laten keuren, ga naar deze garage.

Koos

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-05-2012 12:21 pm
koos
 koos
(@koos)
Lid

Helaas is Garage Donker in De Meern (bij Utrecht) gestopt. Jammer, want na mijn zeer positieve ervaring twee jaar geleden had ik er dit jaar graag naar terug gewild voor de APK.

Goed nieuws is er wel. De garage is overgenomen door DN Restorations. Een bedrijf wat onderhoud, APK en volledige restauraties uitvoert aan klassiekers.

Ze hebben een plaatwerkafdeling, spuitafdeling en kunnen eigenlijk alles als het aankomt op klassiekers. Vandaag is mijn spit naar volle tevredenheid gekeurd bij deze garare. Mocht er bij blijven en helpen tijdens de keuring, de keurmeester is dat al sinds 1989 en heeft heel veel ervaring. Echt een fijne plek voor de APK!

ReageerCitaat
Geplaatst : 08-05-2014 2:53 pm
Share: