Menu Sluiten

Forum

Aansluiten van een ...
 
Notifications

Aansluiten van een vacuummeter  

 
Renco Spoor
(@r_spoorziggo-nl)
Lid

Hallo,

Ik heb al heel wat metertjes in mijn dashboard geplaatst, nu heb ik een vacuummeter aangeschaft en deze komt er ook in. Natuurlijk wil ik alles van mijn dashboard aangesloten hebben en zo dus ook de vacuummeter. Kan iemand mij tips en trucs geven over het aansluiten ervan?

Groetjes Renco Spoor

Citaat
Geplaatst : 02-04-2017 11:40 am
Geert Paul Weeda
(@geertpaul)
Lid

Beste Renco,

Als het goed is zit er aan de achtkant van de meter een aansluiting waar je een slangetje op kan aansluiten. Op je inlaatspruitstuk (weet niet wat voor Spit je hebt) moet ook iets zitten waar je eventueel met een verloopstukje deze slang weer op kan zetten. Dit is bij de 1500 wel het geval, kan dus voor andere typen mogelijk afwijken. De verlichting van de meter kan je wel net zoals de andere meters op het elektrisch circuit aansluiten. Overigens kanje ook nog even contact opnemen met de TAC leden, die kunnen je zeker verder helpen. Of is het iets om op het Sleutelweekend te komen doen?

Succes!

Met vriendelijke groet,

Geert Paul Weeda

ReageerCitaat
Geplaatst : 07-04-2017 10:24 am
Renco Spoor
(@r_spoorziggo-nl)
Lid

Hoi Geert Paul,

Bedankt voor je reactie, ik had het berichtje ook al op Facebook gezet en er een duidelijk antwoord op gekregen. Het is me geheel duidelijk en ga hem ook zo aansluiten. Het aansluiten van de verlichting is geen probleem. Ik had al meerdere meters in mijn dashboard geplaatst waarmee ik reeds rekening gehouden had. Hier zat voor opvulling een niet aangesloten TEMP-meter in. Deze mag nu het veld ruimen voor de vacuümmeter.

Het sleutelweekend zal dit jaar helaas aan mij voorbij gaan vanwege mijn werk. Er zit een TAC lid bij mij in de buurt (Venray) waar ik denk ik toch eens contact mee opneem.

Ik zal het eindresultaat nog plaatsen met een foto erbij.

Groetjes Renco

ReageerCitaat
Geplaatst : 09-04-2017 11:50 pm
Geert Paul Weeda
(@geertpaul)
Lid

Beste Renco,

Gelukkig of helaas heb ik geen facebook. Kijk wel af en toe op de website en dus Facebook aldaar, maar kan dus niet reageren. Dat er een TAC lid in Venray woont is mij bekend, Marco Pieterse (ken ik al 23 jaar). Jammer dat je niet op het sleutelweekend aanwezig kunt zijn.

Succes met het afbouwen van je dashboard.

Geert Paul Weeda (clubfotograaf)

ReageerCitaat
Geplaatst : 10-04-2017 10:05 am
Renco Spoor
(@r_spoorziggo-nl)
Lid

Hoi Geert Paul,

Ik vind het ook jammer, had graag komen snuffelen (leren) in Olst. Volgend jaar zal ik hem eerder op mijn agenda zetten zodat ik daar met mijn werk rekening mee kan houden.  Het valt mij op dat er weinig, althans minder gebruik word gemaakt van het forum dan van facebook.

Groetjes Renco Spoor

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-04-2017 11:54 am
Geert Paul Weeda
(@geertpaul)
Lid

Beste Renco,

Zeker jammer. Denk wel dat je meer dan genoeg bij Marco te weten komt. Wat je zegt van Facebook lijkt nu wel iets te veranderen. Oplossingen worden niet bewaard.

Overigens kan je mij ook mailen op: foto@spitfire.nl

Groeten, Geert Paul Weeda

ReageerCitaat
Geplaatst : 11-04-2017 5:42 pm
Share: