Menu Sluiten

Eelde Classics 2019

Eelde Classics 2019 staat weer voor de deur en het belooft wederom een spectaculaire jaargang te worden. Dit jaar staat het thema 120 jaar Opel Automobielen centraal. Naast dit automerk worden er natuurlijk nog allerlei andere soorten voertuigen uitgelicht, variërend van oldtimers tot koetsen. Kortom, iedere liefhebber kan dus bij ‘Eelde Classics 2019’ een leuke tijd beleven.

In de voorgaande jaren mocht Eelde Classics al verscheidene merkenclubs ontvangen zoals: Austin, Opel, Alfa Romeo en nog diverse andere clubs. En ook dit jaar zullen zij weer vol trots meedingen om de prijs voor de mooiste stand te winnen. Er zullen dus verschillende merkauto’s worden gepresenteerd, maar er zullen ook clubs komen die speciale voertuigen zoals antieke bussen en brandweerwagens zullen tentoonstellen.

Naast alle voertuigen die Eelde Classics te bieden heeft, zijn er ook stands die miniatuurmodellen aanbieden en voor de echte monteurs zijn er gereedschappen, auto-onderdelen en documentatie in overvloed te vinden. Natuurlijk is er op Eelde Classics ook gewoon ruimte voor de ‘genieter’ die het liefst gewoon de mooie auto’s wil bekijken.

Informatie &openingstijden

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 is Eelde Classics 2019 (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Bij online bestelling van de tickets krijgt u € 2,50 korting. Kaarten zijn online te koop via oldtimerproducties.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op oldtimerbeurs.net .

Wij als Triumph Spitfire Club hebben een stand op deze beurs en wij zoeken nog auto’s van verschillende types.

Mocht je interesse hebben om je auto te showen, mail met Bennie Buiting, graag zo spoedig mogelijk.