Menu Sluiten

Dutch National Triumph Day NIEUWSBRIEF (gaat niet door)

Dutch National Triumph Day 2020

Lange tijd hebben de gezamenlijke clubs, CTH, TSC en SCN, de moed er in gehouden en zijn bezig gebleven met de voorbereidingen van de DNTD die op 12 juli a.s. op Beukenrode alweer voor de 27ste keer gehouden zou worden. Begin maart werd duidelijk dat de Coronacrisis ook ons land zou gaan bereiken en in heel korte tijd is de wereld om ons heen totaal veranderd. De verwachting bleef wel bestaan dat de crisis binnen redelijke tijd zover zou zijn bedwongen dat DNTD 2020 doorgang zou kunnen vinden, al zou dat misschien wel het eerste evenement van het seizoen zijn geworden.

Helaas ziet de wereld er nog steeds niet zo uit als we in ons optimisme hadden verwacht. Het is duidelijk dat we ook op 28 april niet van onze regering gaan horen dat alles weer terug naar het normale kan gaan. Sterker, de “anderhalve meter samenleving” zal zeker nog tijden worden gehandhaafd.

We kunnen onze ogen niet sluiten voor de realiteit. Zelfs als vanuit Den Haag tijdig (wat dat dan ook is) groen licht wordt gegeven, dan nog is de kans groot dat veel leden niet bereid zullen zijn om onnodig risico te nemen en zo kort na deze crisis naar Beukenrode te komen om samen met clubgenoten een leuke dag mee te maken.

Al met al voor ons reden om de verdere voorbereidingen voor 2020 te staken. Het is dan ook met spijt dat we moeten aangeven dat de 27ste editie in ieder geval niet in 2020 gaat plaatsvinden. Natuurlijk gaan we wel voor 2021!

Uiteraard hadden we gewenst  ander nieuws te kunnen brengen maar we verwachten dat de teleurstelling niet te groot is en vertrouwen op jullie begrip voor deze beslissing in deze heel ongewone tijd.

Namens de gezamenlijke evenementencommissies

Esther en Björn Borkent Triumph Spitfire Club

Max Asjes, Stag Club Nederland

Pieter Maclaine Pont, Triumph Club Holland