Menu Sluiten

Dutch National Triumph Day

Op zondag 14 juli wordt voor de 26 ste keer de Dutch National Triumph Day (DNTD) gehouden. Vermoedelijk het grootste Triumph-evenement op het continent. 
 
Het evenement vindt plaats op Jachthuis Beukenrode Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn.
 
Als lid van een Triumphclub betaalt u per auto € 10,=, ongeacht het aantal inzittenden. Niet-leden betalen € 15,= per auto. 
 
Bent u dit jaar lid geworden van één van de organiserende Triumph-clubs? U ontvangt van uw secretaris een voucher om gratis kennis te maken met de DNTD!
 
De vier Nederlandse Triumph clubs staan weer borg voor een perfecte organisatie: Club Triumph Holland (CTH), Stag Club Nederland (SCN), TR Club Holland (TRCH) en   Triumph Spitfire Club (TSC) Nederland. Samen vertegenwoordigen deze clubs ruim 2.600 liefhebbers van het merk Triumph en Standard en hiervan afgeleide modellen.
 
Traditiegetrouw kent de DNTD kent al jaren een aantal vaste items: de (publieks)verkiezing van de mooiste Triumphs; ook zal daarbij aandacht worden gevraagd voor de Jubileummodellen. De verkiezing door de DNTD-bezoekers wordt dit jaar gekoppeld aan de DNTD loterij; de DNTD-Loterij, de echte DNTD-klassieker aan het einde van de dag: onder de deelnemers aan de publieksjury vindt de loterij plaats van een door de Stena-line beschikbaar gestelde prijs van een overtocht naar Great Britain; onderdelenhandelaren en aanbieders van ‘English Goods’; afstellen van uw carburateur(s). Inschrijving vanaf 10.00 uur bij het Informatiecentrum; een behendigheidswedstrijd met een hoge amusementswaarde;  nieuw is voor degenen die daar prijs op stellen een korte toertocht in de directe omgeving: de “Triumph Parade”. Wij (Triumph-rijders) genieten van het met kastelen bezaaide landschap en de Amerongse berg, terwijl de niet Triumph-rijders hun zintuigen laten strelen door ons rijdend erfgoed; eveneens nieuw bij deze DNTD is de gezamenlijke borrel; voor de Silverstone en F1-liefhebbers wordt een TV-toestel geplaatst, waarop de races te volgens zullen zijn en uiteraard zijn ook dit jaar de Union Jack-ladies weer aanwezig voor dat heerlijke Engelse gevoel.  
 
Programma:
 
10:00 uur        evenemententerrein open
10.30 uur        afstellen carburateurs
11.00 uur        aanvang behendigheidswedstrijden
13:30 uur        Triumph Parade (ca 45 km)
15:00 uur        borrel (aangeboden door de vier clubs)
15.30 uur        loterij gevolgd door de uitslag verkiezing mooiste “Triumph van de show”  
16:30 uur        sluiting
 
 
Meer informatie op http://dntd.triumph.nl