Menu Sluiten

De Woeste Noordwester

De Woeste Noord-Wester, 21 september 2019.

Over de 11e Woeste Noord-Wester 

Het startpunt is ditmaal bij restaurant Havenrijk te Uitgeest. Van waaruit we eindeloze mogelijkheden voor een uitdagende en leuke kaartleesrit hebben. De pauze is bij de Rijper Eilanden in De Rijp, de finishlocatie is het Sportcentrum Hoorn te Hoorn.

Je kunt inschrijven voor de:

Sportklasse:   De gevorderde rittensportequipes mogen zich de gehele rit storten op diverse kaartleestrajecten. Inclusief een uitdagende special en regelmatigheids traject.

Instapklasse:   De minder ervaren “beginnende” rittenrijders, rijden via diverse kaartleestrajecten een makkelijk te rijden route. Inclusief een special en regelmatigheids traject.

Tourklasse:   Voor de liefhebbers die toch wat meer competitief zijn en niets met kaartlezen hebben, heeft De Woeste Noord-Wester ook meer te bieden! Deze kunnen hun hart ophalen met gestileerde bol pijl situaties, die de nodige valstrikken en uitdagingen bevat. Inclusief een special en regelmatigheidstraject.

Recreatieklasse:   Voor diegene die gewoon lekker willen toeren en aan al dat gepuzzel geen behoefte hebben. De routebeschrijving is dan ook volgens het bol-pijl systeem en zonder wedstrijdelement.

Voor de sportklasse zal een route uitgezet worden met een totale lengte van ongeveer 220 km, de Instap en Tourklasse doen het in ongeveer 190 km, verdeeld over 1 middag- en 1 avondtraject, en zal jullie in zijn geheel door het fraaie Noord-Holland leiden.

Het inschrijfgeld voor dit altijd weer gezellige en sportieve evenement bedraagt voor CTH-TSC en SCN leden slechts € 20,00 per equipe.

Overige deelnemers schrijven in voor € 30,00 per equipe.

Het facultatieve warm- en koud buffet inclusief NON alcoholische drankjes kost €18,50 per persoon.

Voor dit bedrag heeft u een gezellige dag inclusief een volledig in kleur routeboek, schriftelijke uitleg, rallyschild en natuurlijk puzzelgenot.

Tevens ontvangt u een consumptie bij de start, pauze en finish.

Programma 11e Woeste Noord-Wester

10:30 uur: vanaf dit tijdstip ontvangst van de deelnemers met koffie of thee
12:01 uur: start van de 1e equipe in de Sportklasse voor de middagetappe
16:30 uur: aankomst 1e equipe voor de buffet bij de Rijper Eilanden in de Rijp
17:30 uur: start van de 1e equipe in de Sportklasse voor de avondetappe
20:30 uur: finish van de eerste equipe Sportcentrum Hoorn te Hoorn
21:00 uur: warme borrelhapjes (drankjes voor eigen rekening)
22:00 uur: prijsuitreiking
24:00 uur: einde 11e Woeste Noord-Wester.

Geïnteresseerd geworden, stuur dan even een mailtje naar E-mailadres

dewoestenoordwester@hotmail.com en wellicht tot 21 september 2019 aan de start!!!!