Menu Sluiten

De Woeste Noord-Wester

Op zaterdag 22 september organiseren wij de 10e editie van
De Woeste Noord-Wester.

En omdat het maar één keer de 10e editie is, gaan wij er samen met jullie iets speciaals van maken, met een middag en avondtraject.

De start is bij de Zingende Wielen in Den Oever op het meest verborgen Waddeneiland waar voor jullie de koffie/thee klaarstaat. Om vervolgens voor een korte “koffie” stop bij Onder de kastanje in Nieuwe Niedorp te worden opgevangen. De route leid jullie steeds zuidelijker tot de pauze bij de Rijper Eilanden in De Rijp waar een ruime pauze is ingelast voordat we de route weer oppakken naar het eindpunt. Dit is een oude bekende namelijk bij het Sportcentrum Hoorn waar na gedane arbeid ongeduldig een drankje op jullie staat te wachten.

Dit jaar starten we vroeg in de middag en zal De Woeste Noord-Wester uit een middag en avondetappe bestaan met als klap op de vuurpijl zal er tijdens de pauze voor de liefhebbers een luxe warm en koud buffet inclusief drankjes worden geserveerd. Het is nu eenmaal één keer de 10e.

Het wordt weer volop genieten met schitterende routes door het prachtige Noord-Hollandse landschap over kronkelige meanderendedijkjesweggetjes, smalle bruggetjes en langs pittoreske dorpjes.

                         

Deelname kan in de onderstaande klasse:

Sportklasse:
De gevorderde rittensportequipes mogen zich de gehele rit storten op diverse historische (60er jaren) en moderne kaartleestrajecten. Inclusief een special en regelmatigheids traject.

Instapklasse:
De minder ervaren “beginnende” rittenrijders, rijden via diverse kaartleestrajecten tot de pauze een makkelijk te rijden route. Inclusief een special en regelmatigheidstraject. Na de pauze wordt de route vervolgd via het Bol-Pijl systeem die natuurlijk de nodige valstrikken en uitdagingen bevat.

Tourklasse:
Voor de liefhebbers die toch wat meer competitief zijn en niets met kaartlezen hebben heeft De Woeste Noord-Wester ook meer te bieden!!!.
Deze kunnen hun hart ophalen met gestileerde Bol-Pijl situaties die de nodige valstrikken en uitdagingen bevat. Inclusief een special en regelmatigheidstraject.

Recreatieklasse:
Voor diegene die gewoon lekker willen toeren en aan al dat gepuzzel geen behoefte hebben. De routebeschrijving is dan ook volgens het
Bol-Pijl systeem en zonder wedstrijdelement.

Wellicht tot 22 september, Sjaak Cornelissen & Bea Hubers.

Telefoonnummers: 022 9235106 / 06 23407572
Inschrijven kan t/m 17 september 2018.

Inschrijving voor een equipe van 2 personen lid van de TSC, de CTH en de SCH is
€ 20,–. Niet leden schrijven voor € 30,– per equipe in.

Het luxe warm en koud buffet inclusief drankjes kost €18,50 per persoon.
Wat het inschrijfgeld inhoud:
Volledig in kleur routeboek + uitleg.
Rallyschild.
Kop koffie/thee bij de start, tussenstop en pauzelocatie en een drankje bij de finish.

En natuurlijk gegarandeerd een schitterende route.

 

Optioneel wordt er tijdens de pauze voor de liefhebbers een luxe warm en koud buffet inclusief drankjes geserveerd.

Nieuwsgierig geworden!!!!!! inschrijfformulier
E-mail: dewoestenoordwester@hotmail.com